Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia
Wyświetlenie odpowiedzi
al. Jana Pawła II 45A lok. 56, Hopsters Multitap [zamknięte]
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNa plus piwna oferta wraz z trzykrotną podziałką pojemności i proporcjonalnymi cenami oraz spora powierzchnia (choć przy barza miejsce tyle co zazwyczaj). Na minus po jednej toalecie (koedukacyjnej) na piętro, mało przy takiej powierzchni.
Pod plusami się podpisuję.
Comment
-
-
Ja również wpadłem na małe piwo. Zdecydowanie na plus powierzchnia. Na minus brak klimatu - tak jak zauważył kolega powyżej czuliśmy się jak na stołówce. Dodatkowo, z uwagi na brak wystroju strasznie dudniło - ciężko było prowadzić rozmowę. Niemniej jednak, fajnie że powstał nowy tego typu przybytek w tej części miasta.
Comment
-
-
A mnie ta przestrzeń i wystrój pasują, jest po prostu prosto. osobiście wolałbym drewniane ławy ale wiem, że są droższe od takich stolików jak w Hopsters. Wybór piw bardzo dobry, kontaktowi ludzie za barem. Nie będę wszczynał dyskusji o cenach ale to co się dzieje na scenie rewolucyjnej przekracza powoli granice zdrowego rozsądku (w mojej opinii) - standardem stało się 12, a są już tez piwa polskie po 14. Zawsze mnie takie ceny będą martwić bo moje podejście jest odmienne od części rewolucjonistów którzy wolą niedużą warkę dla "geeków" za ogromną cenę sprzedawaną najczęściej jednorazowo jako premiery, zamiast większej ilości za cenę bardziej umiarkowaną dostępną dla szerszej publiki i bardziej stałej oferty. Te uwagi nie są do Hopsters ale ogólnie do tego rewolucyjnego rynku.
Ogólnie w Hopsters mi się podobało."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi(...) dla "geeków"(...)
Multitab odwiedzony w ostatni weekend, mało gości, wystrój moim zdaniem zimny, nowofalowy, na czasie. Obsługa miła, konkretna, zaznajomiona dobrze z tematem.
Ceny, no jak to ceny w takich przybytkach, wysokie.
Lista dostępnych piwa bardzo czytelna, podział na pojemności i ceny, na kranach (jeszcze nie wszystkich) logo piw/browarów.
Nie wiem nawet czy jest tam jakaś kuchnia, bo żadnego menu czy karty nie widziałem. Przekąski na pewno są, jakieś chipsy, orzeszki czy co tam jeszcze stało na półce.
Na pewno lokal jeszcze odwiedzę bo mam "po drodze"Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Odwiedziłem wczoraj ok 17 - przez chwilkę byłem jedynym klientem. Jak będzie TV (potwierdzone za barem, że taki jest plan) będę zaglądał.
Duży atut to Chinol za ścianą - można dobrze zjeść popijając Portera z Pardubic za 9 zł (dla oszczędnych jest Łomża za 5 zł i Amber za 7 zł) - przepraszam za OTKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
wrażenia jak najbardziej na plus, bogata oferta na kranach, firmowe szkło, które można kupić, można by się o podkładki z logo pokusić, ceny zachęcają by sięgnąć po piwo o mniejszej objętości i podegustować, obsługa ogarnięta w piwnych klimatach i życzliwa. Na pewno wpadnę ponownie, najlepiej podczas jakiejś premiery.
Comment
-
-
Potwierdzam pozytywy tej knajpy, dla mnie największym (poza piwem oczywiście) jest dużo miejsca
Z drugiej strony trochę mnie martwi dość słaba frekwencja jednak, w sobotę wieczorem może z połowa stolików zajęta więc nie wiem czy ich koszta utrzymania lokalu nie zjedzą za szybko ...Browar domowy (kooperacyjny) BrewIT
Comment
-
-
Dużo pustego miejsca, ludzi brak. Ja temu lokalowi długiego życia nie wróżę. Niby lokalizacja niezła, ale coś tu wyraźnie jest nie tak.
Comment
-
-
Chyba najprzyjemniejszy lokal w Warszawie, sporo miejsca (pustki dla mnie jako klienta nie są wadą, raczej po kotłowaniu się chwilę wcześniej w takim KiK są zaletą), 250 ml piwa za połowę ceny dużego, 20 kranów pozwala trafić na coś czego się jeszcze nie piło.
Jestem pozytywnie zaskoczony.
Comment
-
-
ŻAPA Artezan się leje.
Comment
-
Comment