Krakowskie Przedmieście 64, Trzecia Vaza

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rohozecky
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2008.11
    • 1842

Krakowskie Przedmieście 64, Trzecia Vaza

Lokal w budynku d.Resursy Obywatelskiej, nowoczesny jak w zasadzie wszystkie inne w okolicy.
    Niemniej jednak z beczki jest Lwówek Książęcy po 9 zł , do tego lodówka z chyba pełnym asortymentem Lwówka i paroma pozycjami z Bojanowa.
    Barman dość dobrze obeznany w temacie piwa, które sprzedaje.
    ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • e-prezes
    Lublin, Krakowskie Przedmieście 7, Browar Lublin
    e-prezes
    Lokal usytuowany przy deptaku miasta, z własnym ogródkiem na zewnątrz. W środku dość ciasna sala przy barze, a obok warzelnia równie ciasno wciśnięta przy wejściu oraz dwie sale na górnych piętrach dla zamkniętych imprez. Na barze 6 nalewaków, z czego tylko 4 podpięte: AIPA, american...
    2017-06-12, 11:22
  • forra6
    Bochnia, Krakowskie Przedmieście 19, Cold Lux 2 Supermarket
    forra6
    Duży osiedlowy market ogólnospożywczy. Poza standardowymi piwami od kilku tygodni pojawiają się ciekawsze nowości min. :

PERUN : Behemoth Sacrum, Behemoth Heretyk
    PINTA : Modern Drinking, Apetyt na Życie
    POŁCZYN (?) : Klasztorne : Szafarza, Przeora, Opata ; Benedyktyńskie...
    2016-04-06, 14:09
  • dadek
    Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
    dadek
    Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
    2025-02-12, 03:28
  • becik
    Krakowskie Przedmieście 45, Siedem grzechów
    becik
    krakowskie Przedmieście 45, tel. 826 47 70
    Lokal w stylu przedwojennych stołecznych restauracji. Piwnice w klimacie lat dwudziestych, o których przypominają fotografie i efektowne bibeloty, (moze niekoniecznie metalowy szyld wielkości ok 1m browaru Haselbacha/Namslau ) Z ciekawostek oryginalne...
    2004-01-25, 18:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...