Krakowskie Przedmieście 64, Trzecia Vaza

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rohozecky
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2008.11
    • 1841

Krakowskie Przedmieście 64, Trzecia Vaza

Lokal w budynku d.Resursy Obywatelskiej, nowoczesny jak w zasadzie wszystkie inne w okolicy.
    Niemniej jednak z beczki jest Lwówek Książęcy po 9 zł , do tego lodówka z chyba pełnym asortymentem Lwówka i paroma pozycjami z Bojanowa.
    Barman dość dobrze obeznany w temacie piwa, które sprzedaje.
    ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • e-prezes
    Lublin, Krakowskie Przedmieście 7, Browar Lublin
    e-prezes
    Lokal usytuowany przy deptaku miasta, z własnym ogródkiem na zewnątrz. W środku dość ciasna sala przy barze, a obok warzelnia równie ciasno wciśnięta przy wejściu oraz dwie sale na górnych piętrach dla zamkniętych imprez. Na barze 6 nalewaków, z czego tylko 4 podpięte: AIPA, american...
    2017-06-12, 11:22
  • forra6
    Bochnia, Krakowskie Przedmieście 19, Cold Lux 2 Supermarket
    forra6
    Duży osiedlowy market ogólnospożywczy. Poza standardowymi piwami od kilku tygodni pojawiają się ciekawsze nowości min. :

PERUN : Behemoth Sacrum, Behemoth Heretyk
    PINTA : Modern Drinking, Apetyt na Życie
    POŁCZYN (?) : Klasztorne : Szafarza, Przeora, Opata ; Benedyktyńskie...
    2016-04-06, 14:09
  • dadek
    Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
    dadek
    Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
    2025-02-12, 03:28
  • zythum
    Krakowskie Przedmieście 20/22, Nora
    zythum
    Ul. Krakowskie Przedmieście, brama obok bramy wejściowej na Uniwersytet Warszawski. Cóż otworzono ten lokal jak byłem na studiach jeszcze ale na szczęście wtedy panowała atmosfera picia na klombie albo nad Wisłą. Za to dla młodzieży studenckiej wychowanej już na kapitalistycznych poduchach...
    2002-03-25, 14:58
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...