Właśnie na kran wskoczył "Szczyt Sezonu" od Trzech Kumpli. Ponadto z lanych nowości dostępna jest Policka. Serdecznie polecam i zapraszam do Piwnego Strychu!
Chłodna 35/37, Piwny Strych Degustatornia [zamknięte]
Collapse
X
-
I oto leje się "Uncle Helmut" z Faktorii. Idealny przedstwawiciel stylu American Hefeweizen - banany, goździki, amerykański chmiel... Pycha!
Ponadto pojawiły się dwie Radugi w butelkach: "Lost Weekend" (Rye India Black Ale - swoją drogą był już kiedyś na kranie i jest super), oraz Roman Holidays (Black Witbier).
Comment
-
-
UWAGA KOMUNIKAT!!! W dniach 22 i 23 sierpnia (sobota, niedziela) Piwny Strych wyjątkowo będzie zamknięty - takie małe wakacje Od wtorku 25 business as usual.
Jeśli jednak ktoś się stęskni i będzie chciał przez weekend zobaczyć swojego ulubionego barmana i ulubioną knajpę, to zapraszam na kanał Piwny Strych na YouTube
Comment
-
-
Witam Wszystkich! No cóż... z przykrością ogłaszam, że Strych kończy działalność. W najbliższą sobotę (19.09.2015) odbędzie się impreza pożegnalna, na którą niniejszym zapraszam. Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy przez to pół roku bywali w Piwnym Strychu, a z którymi bardzo się zżyłem. Podziękowania również dla tych, którzy mi przez ten czas pomagali na różne sposoby
Tym razem nie wyszło, ale to nie było moje ostatnie słowo i za jakiś czas z pewnością wrócę z nową knajpą w lepszej lokalizacji. Póki co rozpoczynam pracę w Stacji Grochów, które to miejsce zresztą serdecznie polecam
Widzimy się w sobotę!
Przy okazji pozdrowienia dla wszystkich, z którymi bawiłem się na ostatnim zlocie browar.biz! Było zajebiście!
Comment
-
Comment