Chłodna 35/37, Piwny Strych Degustatornia [zamknięte]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piwny_Strych_Degustatornia
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2014.11
    • 36

Właśnie na kran wskoczył "Szczyt Sezonu" od Trzech Kumpli​. Ponadto z lanych nowości dostępna jest Policka. Serdecznie polecam i zapraszam do Piwnego Strychu!

Comment

• legart
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2012.06
      • 914

Policka Zavis za 7 pln smaczny czeski lagerek

Comment

Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2014.11
        • 36

I oto leje się "Uncle Helmut" z Faktorii. Idealny przedstwawiciel stylu American Hefeweizen - banany, goździki, amerykański chmiel... Pycha!
        Ponadto pojawiły się dwie Radugi w butelkach: "Lost Weekend" (Rye India Black Ale - swoją drogą był już kiedyś na kranie i jest super), oraz Roman Holidays (Black Witbier).

Comment

Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2014.11
          • 36

Dwa czechy dostępne na kranach Strychu w tym samym czasie: Svijany Maz i Jezek

Comment

Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2014.11
            • 36

W tej chwili na kranach Strychu: B Day 3.1 Spoko Marocco, Atak Chmielu i Lobkowicz Cerny. Lobkowicz za 6stkę, pozostałe za 10 zeta

Comment

Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2014.11
              • 36

UWAGA KOMUNIKAT!!! W dniach 22 i 23 sierpnia (sobota, niedziela) Piwny Strych wyjątkowo będzie zamknięty - takie małe wakacje Od wtorku 25 business as usual.
              Jeśli jednak ktoś się stęskni i będzie chciał przez weekend zobaczyć swojego ulubionego barmana i ulubioną knajpę, to zapraszam na kanał Piwny Strych na YouTube

Comment

• beergeek
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2014.04
                • 17

Witam Wszystkich! No cóż... z przykrością ogłaszam, że Strych kończy działalność. W najbliższą sobotę (19.09.2015) odbędzie się impreza pożegnalna, na którą niniejszym zapraszam. Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy przez to pół roku bywali w Piwnym Strychu, a z którymi bardzo się zżyłem. Podziękowania również dla tych, którzy mi przez ten czas pomagali na różne sposoby

Tym razem nie wyszło, ale to nie było moje ostatnie słowo i za jakiś czas z pewnością wrócę z nową knajpą w lepszej lokalizacji. Póki co rozpoczynam pracę w Stacji Grochów, które to miejsce zresztą serdecznie polecam

Widzimy się w sobotę!
                Przy okazji pozdrowienia dla wszystkich, z którymi bawiłem się na ostatnim zlocie browar.biz! Było zajebiście!

Comment

• Pijak
                  Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                  • 2002.10
                  • 170

Szkoda. Miałem przyjemność odwiedzić przejazdem Piwny Strych trochę ponad tydzień temu..i od razu poczułem się jak bym tam wszystkich znał i bywał od lat.

Comment

Przetwarzanie...
                  X