Restauracja, która istnieje w tym miejscu już prawie 8 lat. Od niedawna pojawiła się tu ciekawsza oferta piwna. 3 nalewaki: Paulaner (13), Jurajskie Jasne Pełne (9) i trzeci najciekawszy z rotującymi beczkami najlepszych polskich rzemieślników (Pinta, AleBrowar, Pracownia, Artezan, itd. - 12); małe piwo w cenie 2/3 dużego. Jedzenia nie oceniam, ale chyba nie jest źle. Plusem są godziny otwarcia (codziennie 9-23), zwłaszcza że lokale na Popiełuszki otwierają dopiero o 16.
Plac Inwalidów 10, Żywiciel
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Województwo Zachodniopomorskie jest szczególne na piwnej mapie Polski.
Prawie wszystkie działające w tym regionie polski browary są browarami restauracyjnymi.
W 2023 roku lista powiększyła się o kolejny obiekt, który powstał w czterdziestotysięcznym Szczecinku.
W samym sercu...-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
Sensownie i bez zadęcia prowadzona restauracja, przyzwoita kuchnia, ceny średniowarszawskie. Do picia z beczki Amber Złote Lwy po 13 zł, a także Koźlak bodajże po 16 zł. Miejsce warte odwiedzenia, na przykład po wizycie w zoo
-
Channel: Warszawa
2022-06-22, 19:19 -
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Bratysławski plac Narodowego Powstania jest jakby granicą miejscowej starówki, na którą tłumnie zmierzają turyści.
W centralnym jego punkcie znajduje się stara hala targowa, która jest zamknięta na cztery a nawet i może pięć spustów. Jednak jedno ze skrzydeł żyję za sprawą...-
Channel: Słowacja
-
-
W samym centrum Głowna przy Placu Wolności w restauracji i pizzerii "Sami Swoi" od niedawna działa browar.
Jest to browar restauracyjny inny niż wszystkie. Nie ma tu wyszukanych dań z górnej półki i nadętej atmosfery, jest to po prostu zwykły bar z prostą kuchnią + narodowa...-
Channel: Łódzkie
-
- Loading...
- Koniec listy.