Plac Inwalidów 10, Żywiciel

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • olie
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2011.06
    • 777

Plac Inwalidów 10, Żywiciel

Restauracja, która istnieje w tym miejscu już prawie 8 lat. Od niedawna pojawiła się tu ciekawsza oferta piwna. 3 nalewaki: Paulaner (13), Jurajskie Jasne Pełne (9) i trzeci najciekawszy z rotującymi beczkami najlepszych polskich rzemieślników (Pinta, AleBrowar, Pracownia, Artezan, itd. - 12); małe piwo w cenie 2/3 dużego. Jedzenia nie oceniam, ale chyba nie jest źle. Plusem są godziny otwarcia (codziennie 9-23), zwłaszcza że lokale na Popiełuszki otwierają dopiero o 16.

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Szczecinek, Plac Sowińskiego 4, Browar Szczecinek (Wizbeer)
    pebejot
    Województwo Zachodniopomorskie jest szczególne na piwnej mapie Polski.
    Prawie wszystkie działające w tym regionie polski browary są browarami restauracyjnymi.
    W 2023 roku lista powiększyła się o kolejny obiekt, który powstał w czterdziestotysięcznym Szczecinku.
    W samym sercu...
    2023-11-11, 11:46
  • rohozecky
    Jagiellońska 56, Restauracja Plac Hallera
    rohozecky
    Sensownie i bez zadęcia prowadzona restauracja, przyzwoita kuchnia, ceny średniowarszawskie. Do picia z beczki Amber Złote Lwy po 13 zł, a także Koźlak bodajże po 16 zł. Miejsce warte odwiedzenia, na przykład po wizycie w zoo
    2022-06-22, 19:19
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • bastion
    Słowacja, Bratysława, Namestie SNP 25, Vycap U Ernoho.
    bastion
    Bratysławski plac Narodowego Powstania jest jakby granicą miejscowej starówki, na którą tłumnie zmierzają turyści.
    W centralnym jego punkcie znajduje się stara hala targowa, która jest zamknięta na cztery a nawet i może pięć spustów. Jednak jedno ze skrzydeł żyję za sprawą...
    2020-06-24, 20:29
  • pebejot
    Głowno, Plac Wolności 11/13, Restauracja&Pizza Sami Swoi
    pebejot
    W samym centrum Głowna przy Placu Wolności w restauracji i pizzerii "Sami Swoi" od niedawna działa browar.
    Jest to browar restauracyjny inny niż wszystkie. Nie ma tu wyszukanych dań z górnej półki i nadętej atmosfery, jest to po prostu zwykły bar z prostą kuchnią + narodowa...
    2020-06-15, 16:39
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...