W miejscu dawnego Siouxa powstaje (chyba) browar restauracyjny. Na piętrze widać jakieś małe tanki.
Chmielna 35, Ceska Originalni Pivni Restaurace
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rowdy Wyświetlenie odpowiedziW miejscu dawnego Siouxa powstaje (chyba) browar restauracyjny. Na piętrze widać jakieś małe tanki.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Może coś wiedzą, ale są związani przysięgą tajemnicy?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Biorąc pod uwagę ich raczkujący profil na facebooku można strzelać, że chodzi o tanki do Pilsnera.
Zwłaszcza jeśli wygląda to tak jak w Aioli > https://www.pfiow.pl/produkty/301-pi...d-by-mini.html
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Z jakiegoś powodu mój umysł odrzucił fotkę z bannera jako zrobionej w ich lokalu. Jeśli to jednak u nich, to faktycznie - wszystko jasne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZ jakiegoś powodu mój umysł odrzucił fotkę z bannera jako zrobionej w ich lokalu. Jeśli to jednak u nich, to faktycznie - wszystko jasne.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment