W poszukiwaniu zaginionego multitapu, odcinek 5. Tym razem skrył się on w burgerowni. W październiku pojawiło się 10 kranów, z tego 2 są przeznaczone do nalewania butelek na wynos. Wydaje mi się, że oferują 7 beczek piwa i 1 cydru w jednym momencie. Jeszcze tam nie byłem, ale pojawiają się wpisy, że leją Pintę, Ciechana, Doctor Brew, Pracownia Piwa, Pilsener z Jabłonowa i tanie popularne czeskie piwa (Rohozec, Litovel, Holba).
Koszykowa 67, Bobby Burger & Multitap
Collapse
X
-
Biorąc pod uwagę jakość ich burgerów, to na Jabłonowie mogliby poprzestać.
Sory, dawno mnie tu nie było.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
-
-
Nawet to mnie nie skusi, żeby tam przyjść.
Comment
-
-
Maja wołowinę hgb i sikają do frytek? Czy o co chodzi?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Podłe jedzenie i moc marketingu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedzi(...)pojawiają się wpisy, że leją Pintę, Ciechana, Doctor Brew, Pracownia Piwa, Pilsener z Jabłonowa i tanie popularne czeskie piwa (Rohozec, Litovel, Holba).
Comment
-
-
To miejsce naprawdę istnieje.
Na kranach:
1. Ciechan Wyborne (9/7)
2. Litovel Miodowe (9/7)
3. Pilsener Jabłonowo (5/4,5)
4. -
5. Cud nad Wisłą (12/10)
6. Holba (9/7)
7. Atak Chmielu (12/10)
8. Reden MC Farmer (12/10)
100 ml - 2 zł, deska piw - 12 zł, na wynos leją Pilsener (9/l), Holba (12/l), Cud nad Wisłą (20/l)
Comment
-
Comment