Tamka 13A, Syrenka

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

Tamka 13A, Syrenka

Brackie za 6 już wystarcza aby odwiedzać lokal. Są też inne zalety - na ścianach zdjęcia syrenek (samochodów), ogromne burgery, telewizory - można oglądać sport/mecze. Trochę dla mnie zbyt amerykańsko - wiecie, takie kanapy jak z filmów (jak w amerykańskich lokalach) ale jednak na plus.
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
  • m-ajkel
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2007.06
    • 32

Brackie za 8 ( podczas wizyty VanPura była jakaś promocja).

Comment

• VanPurRz
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2008.09
      • 4229

No jak się okazuje rzeczywiście. Piwo za 6 jest w dniu w którym jest Liga Mistrzów.
      "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• rohozecky
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2008.11
        • 1840

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
        Brackie za 6 już wystarcza aby odwiedzać lokal.
        No nie wiem.Ktoś tu niedawno pisał, że Brackie już nie z Cieszyna.
        ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Comment

• VanPurRz
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2008.09
          • 4229

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedzi
          Jeżeli tak miałoby być to ...żenada. Smakowało jak Brackie z Cieszyna.

Comment

• jacekwerner
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼🍼
            • 2004.05
            • 2857

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedzi
            Z Żywca jest szeroko obecnie reklamowane Brackie Pils ( polsko-czeski kunszt piwowarski ).
            Ochotnicza Straż Piwna
            BAZA = 7446

Comment

• iron
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              🍼🍼
              • 2002.08
              • 6771

Fajnie, że lokal ciągle istnieje, choć na przełomie wieków wygladał inaczej - byl raczej ekskluzywną wersją Rybitwy - taką wypasioną smażalnia ryb z wyszynkiem i wędkarskimi dekoracjami.
              bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
              Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
              Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• VanPurRz
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2008.09
                • 4229

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
                Fajnie, że lokal ciągle istnieje, choć na przełomie wieków wygladał inaczej - byl raczej ekskluzywną wersją Rybitwy - taką wypasioną smażalnia ryb z wyszynkiem i wędkarskimi dekoracjami.
                Tak, masz rację. Niezbyt często tam wtedy wpadałem. Trochę tego starego klimatu nadal tam jest - mimo, że dzisiaj są oczywiście burgery

Comment

• iron
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  🍼🍼
                  • 2002.08
                  • 6771

Ja tam byłem chyba raz ze znajomym Ci Jaremą - ale klimat zapamiętałem.
                  Może dlatego, że był w jakiś sposób absurdalnie niepowtarzalny
                  bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                  Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                  Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

Przetwarzanie...
                  X