Brackie za 6 już wystarcza aby odwiedzać lokal. Są też inne zalety - na ścianach zdjęcia syrenek (samochodów), ogromne burgery, telewizory - można oglądać sport/mecze. Trochę dla mnie zbyt amerykańsko - wiecie, takie kanapy jak z filmów (jak w amerykańskich lokalach) ale jednak na plus.
Tamka 13A, Syrenka
Collapse
X
-
No jak się okazuje rzeczywiście. Piwo za 6 jest w dniu w którym jest Liga Mistrzów."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziBrackie za 6 już wystarcza aby odwiedzać lokal.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedziNo nie wiem.Ktoś tu niedawno pisał, że Brackie już nie z Cieszyna."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedziNo nie wiem.Ktoś tu niedawno pisał, że Brackie już nie z Cieszyna.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Fajnie, że lokal ciągle istnieje, choć na przełomie wieków wygladał inaczej - byl raczej ekskluzywną wersją Rybitwy - taką wypasioną smażalnia ryb z wyszynkiem i wędkarskimi dekoracjami.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziFajnie, że lokal ciągle istnieje, choć na przełomie wieków wygladał inaczej - byl raczej ekskluzywną wersją Rybitwy - taką wypasioną smażalnia ryb z wyszynkiem i wędkarskimi dekoracjami."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Ja tam byłem chyba raz ze znajomym Ci Jaremą - ale klimat zapamiętałem.
Może dlatego, że był w jakiś sposób absurdalnie niepowtarzalnybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment