Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Beerokracja
Wyświetlenie odpowiedzi
Marszałkowska 99/101, Beero (d. Beerokracja)
Collapse
X
-
A ja się muszę pochwalić, że pierwszy raz w życiu byłem pierwszym klientem! Ósmego stycznia równo o 16. wkroczyłem do rzeczonej knajpy. Byłem krótko - 3x0,3l, bo spieszyłem się na Zacieralia. Plusem jest przestronna duża sala (a nie kolejna klitka czy tunel), kumata i ogarnięta obsługa (przynajmniej przy małym zapełnieniu) no i lokalizacja - chyba bardziej w centrum już chyba nie można. Scena oczywiście jest, ale nie oceniam, bo koncertu nie widziałem i nie wiem jak choćby akustyka wypada.
No a poza tym, tego, no... multitap jak multitapDick Laurent is dead.
Comment
-
-
OldBREAKOUT
Jak ktoś chce powspominać sobie Breakout, to w czwartek 3 marca będzie miał dobrą okazję.
O 19.00 można posłuchać starego dobrego bluesa i zobaczyć jeszcze starszych dobrych bluesmanów.
Ze starego składu zagrają -
Krzysztof Dłutowski – klawisze
Tadeusz Trzciński – harmonijka ustna
Zbigniew Wypych – na basie
Pojawią się zarówno stare Breakoutowe utwory oraz nowości z albumu " Za głosem bluesa idż" z tekstami Bogdana Loebla ( tak, tak, to ten sam co pisał do Bluesa i Karate sto lat temu).
Będzie się działo.
Comment
-
-
Nasze najbliższe plany imprezowe wyglądają następująco:
31.03.2016 (czwartek):
Krótki kurs robienia cydru w domu
Cydr Machina i premiera rzemieślniczego cydru JAPKO
01.04.2016 (piątek):
Swingowa potańcówka w Beerokracji
(wstęp bezpłatny)
02.04.2016 (sobota):
Premiera Piw Serii Craft Beer & Tattoo
z browaru Baba Jaga
(wstęp bezpłatny)
04.04.2016 (poniedziałek):
Blue Monday Blues Jam
(wstęp bezpłatny)
05.04.2016 (wtorek):
Krótki kurs robienia cydru w domu
Cydr Machina
17.04.2016 (niedziela):
Koncert tria KonKubiNap w Beerokracji
(bilety 30 zł)
Zapraszamy!
Comment
-
-
blues, piwo, jazz i inne muzy
Piwa się leją, a my niestrudzenie muzykujemy.
Nowa scena, nowe nagłośnienie.
Dzisiaj świetny koncert jazzowy, szczegóły -
w tym dziale możesz zamieszczać informacje np. o imprezach muzycznych czy też innych, które poza aspektem konsumpcyjnym nie są związane bezpośrednio z piwem
W poniedziałek kolejny bluesowy jam, w piątek 20 maja - reggae, a w sobotę 21 maja - swingujemy - będzie gorąco.
Sławek
Comment
-
-
Czołem Browarbizowicze! Beerokracja wystartowała z ogródkiem, na zewnątrz dwa krany ze Skalakiem (11) za ósemkę i weizenem od Primatora za 9 PLN. Na dole w lokalu oczywiście nadal krany z kraftami. Wasze zdrowie Pozdrawiam - Darek z Beero (niegdyś z Piwnego Strychu - ci którzy pamiętają, to pamiętają)
Comment
-
-
Miejsce idealne, blisko centrum i stacji metra (btw, w ogóle zapomniałem, że w tym rejonie jest Grill de Brasil) z dobrym wyborem piw na kranach (także na ontap.pl). Szkoda, że tak późno otwierany, ale i tak wart ponownego odwiedzenia, czego sobie życzę.Last edited by e-prezes; 2016-06-09, 22:15.
Comment
-
-
To, że jutrzejszy meczyk Polska - Szwajcaria można se u nas obejrzeć, to najoczywistsza oczywistość, ale pewnie nie każdy wie o promocji. Otóż zwycięstwo Naszych będzie można oblewać Skalaczkiem za szóstaka za 0,5, bądź Wyborową, tudzież kolorowymi Soplicami wszystko za piątkę! I tak przez cały dzień! W najgorszym wypadku będzie się można pocieszyć ową specjalną meczową ofertą jakby cóś poszło nie tak...
Comment
-
-
Lokal w moich oczach dużo stracił. W piątek trafiłem na disko. konsternacja była jednak przy degustacji piwa. Mogę zrozumieć że w godzinach wczesnych, w tygodniu piwa trafiają się z wadą ale na weekendzie to już wtopa.
Comment
-
Comment