Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano
Wyświetlenie odpowiedzi
Franciszka Klimczaka 1, Bierhalle (Wilanów) [zamknięte]
Collapse
X
-
Jeśli nadal bedzie tam browar restauracyjny to ciekawa sprawa bo do tej pory to sieć Bierhalle przeważnie przejmowała inne np BrowArmię choć jak teraz sobię przypomnę to chyba stracili na rzecz innego podmiotu swój brewpub w Lublinie (ob. Alan Hugs) i nie wiem czy też nie w Nowym Sączu. Przejmującymi nie były jednak sieci tylko pojedyńcze firmy więc ciekawe jak to będzie w stolicy. Ja nie płaczę bo Bierhalle to pod względem kolekcjonerskim - porażka totalna i 2 pozostałe ich browary w tym mieście wystarczą aż nadto.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzichoć jak teraz sobię przypomnę to chyba stracili na rzecz innego podmiotu swój brewpub w Lublinie (ob. Alan Hugs) i nie wiem czy też nie w Nowym Sączu.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Miejsce pod nazwą Bierhalle dokonało żywota wczoraj 30.05.2019 roku o godzinie 15:00. Od tego czasu zamknięte. Myślałem, że dziś wypiję ostatnie piwko ale odbiłem się od zamkniętych drzwi. Bezsensownie zmarnowane 1,5 h.
Na stronie i na FB oczywiście informacji brak zatem widać jak podchodzą do Klienta.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Coś tu się w końcu otworzyło?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Hmm, ciekawe czy to chwilowe, czy należy jeden browar więcej skreślić z listy.
W sumie gdyby chcieli mieć piwo Bierhalle, to by brali z Arkadii, a nie czekali aż się własne uwarzy...Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2019-08-03, 09:44.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yavo Wyświetlenie odpowiedziTak, Azia Restaurant..
Dajmy im jeszcze pare tygodni i jak nie zaczną warzyć (a pewnie nie stanie się tak bo nawet nie wiadomo czy w ogóle jest tam sprzęt do warzenia, nie mówiąc o całym procesie ponownego uruchamiania) to browar odstrzeliwujemy z listy. Podobnie zresztą jak warszawski Grill de Brasil z którego są sygnały że nie warzy od conajmniej miesięcy o czym pisałem w innym temacie.Ostatnia zmiana dokonana przez Cooper; 2019-08-03, 09:56.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
No i co z tym Wilanowem? Warzą czy nie?
Comment
-
-
Zacytuję sam siebie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PendragonNo to już wiem, że Wilanów warzy, ale jest browarem powiedzmy rezerwowym dla sieci.
Piwa uwarzonego tam nie wypijemy na miejscu. Czyli trzeba dodać Bierhalle... bez wyszynku.
Comment
-
Comment