Nowy pub na Ursynowie tuż koło ronda Płaskowicka.10 kranów /Spirifer , Rowing Jack, Primator/, też na wynos w Petach , choć ceny tych ostatnich są absurdalne /cena piwa w pubie razy 2 czyli większość 26 zł/. Miła obsługa , cicha muzyka /głównie jazz, żadnego łomotu/ w głośnikach, 2 stoliki /na razie/ na zewnątrz. Czynne 11-22. Ogólnie - spokojne, sympatyczne miejsce, które razem z pobliskim Pociągiem do Piwa /czynnym do 24.00/ mogą uczynić popołudnie i wieczór na Ursynowie miłym przeżyciem.
AL. KEN 52, The Beer [zamknięte]
Collapse
X
-
O, Purc marnotrawny wrócił- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Punkt od jakiegoś czasu już nie istnieje. Powodów nie udało mi się wyjaśnić...Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
Comment