Marszałkowska 21/25, Restauracja Indyjska Tandoor Palace

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9866

Marszałkowska 21/25, Restauracja Indyjska Tandoor Palace

Na tej stronie reklamuje się restauracja Tandoor Palace. Chwalą się indyjskim piwem (rodem z wysp brytyjskich). W Katowicach jest Restauracja Tandoor (ale bez Palace) i tam dotychczas nie było piwa indyjskiego. Ale Warszawioki mogą popróbować , i zdać relację. A jak się nie zdecydują to może kiedyś ja wybiorę się do stolicy
    ul. Marszałkowska 21/25
    Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2002-09-07, 21:49.
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
  • Pucak
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.12
    • 242

.Adres netowy nieaktualny; bywam od czsu do czasu w tej restauracji, glownie ze wzgleu na kuchnie indyjska. Jesli chodzi o Kingfishera to sprzedawany jest tylko w butelkach 0,33 i kosztowal, jak bylem tam ostatnio, bagatela 10 pln. Podawany jest zazwyczaj w pokalu Zywca, bowiem tenze browar zaopatruje restauracje w piwo beczkowe. Jedzenie jest wysmienite, zwlaszcza kurczak Tandoori, ktory jest specjalnoscia restauracji (co zreszta nazwa wsakzuje). Ceny niestety powalaja, za obiad + piwko trzeba zaplacic okolo 60 pln.
    Polecam na romantyczna kolacje z kobieta; wtedy 60+60

Comment

• kloss
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 2526

Okreslenie "piwo indyjskie" jest troche na wyrost bo jest tam tylko "Kingfisher" produkowany w Anglii.Jedzonko rzeczywiscie rewelacyjne ale dobrze miec zyranta bo jest dosc drogo.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • pebejot
        Bieruń, pl. Św.Walentego 2, Browar / Pub / Restauracja Stylowa
        pebejot
        Ciekawy browar, a właściwie mikrobrowar, działający od 2023 roku w Bieruniu.
        Znajduje się w restauracji "Stylowa" w sporym budynku vis a vis centralnego przystanku autobusowego.
        Przez cały dzień są dogodne i dość częste połączenia do Oświęcimia i Tychów. Dojazd...
        2025-01-04, 11:17
      • ART
        Bydgoszcz, Marii Skłodowskiej Curie 14, Palanyca. Restauracja ukraińska
        ART
        Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.

Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.

...
        2024-03-24, 13:22
      • pebejot
        Radomsko, Metalurgii 7, Metalurgia Restauracja&Browar
        pebejot
        Radomsko w 2022 roku zaczęło figurować na piwnej mapie Polski.
        Na terenie dawnych zakładów Metalurgii powstało centrum handlowe, a w nim browar restauracyjny o nazwie Metalurgia.
        Lokalizacja Metalurgii jest bardzo korzystna dla przyjezdnych, odległość od dworca kolejowego to niecałe...
        2022-11-05, 06:28
      • kosher
        Mielnik, Brzeska 118, Restauracja Nowa Wczasowa
        kosher
        Jedyna czynna knajpa w Mielniku poza okresem wakacyjnym. Byłem przejazdem w pierwszej połowie czerwca.
        Restauracja która trąci w wystroju PRLem. Wziąłem ziemniaki+schabowy nadziewany pieczarkami i serem+surówka. Mocna klasyka, na tłusto i bez przybrania, ale nawet smacznie. Sympatyczna...
        2022-07-19, 15:04
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...