Smolna 36, Machinarium

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

Smolna 36, Machinarium

Spacerując Smolną trafiłem na ten ciekawy lokal. Wejście jak do kamienicy, jakbyście wchodzili po prostu do domu więc pierwsze wrażenie już nastawia pozytywnie. W środku dwa poziomy, drugi poniżej poziomu ziemi. Ciekawy wystrój (jak w nazwie różne machiny) i w końcu jest przyciemnione światło. Jest bar przy którym można posiedzieć i 4 krany. Ceny 10-12 zł.
    Fajny lokal, trochę na uboczu a w centrum
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13964

4 krany, ale z czym?

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Warzywo
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      🍼🍼
      • 2016.08
      • 955

Rotacja więc nie ma sensu pisać co jest akurat. Kraft/Regionalne + butelki

Comment

• tfur
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2006.05
        • 1324

wypiska jest na ontapie
        wilk chyba jako dyżurne
        veni, emi, bibi

Comment

• Pendragon
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2006.03
          • 13964

Zniknęli?

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

Related Topics

Collapse

• zasada
            Poznań, Sikorskiego 38, Piwnica
            zasada
            W działającym od ok.2 lat małym sklepie specjalistycznym, w początku marca otworzył sie mini-pub. Cztery stoliki, cztery krany, przynajmniej jeden pozwala na nalewanie do pojemników zapewniających brak kontaktu z tlenem. O ile zauważyłem, dominuje Dziki Wschód.
            Małe piwo 14, duże 18....
            2024-03-24, 18:39
          • dadek
            Neißstraße 8, Bierblume Hausbrauerei
            dadek
            Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
            2023-04-27, 03:48
          • dadek
            Berlin-Wedding, Oudenarder Str. 16-20, Vagabund Brauerei Kesselhaus
            dadek
            Browar powstały w 2021 roku w dawnej kotłowni znanej firmy Osram produkującej żarówki. Dojechać tu łatwo, dokładnie naprzeciwko znajduje się przystanek tramwajowy Osram-Höfe. Kompleks starych budynków z żółtej cegły jest bardzo duży, trzeba wejść bramą pod pierwszym z nich, potem...
            2022-11-18, 02:57
          • pebejot
            Bułgaria, Płowdiw, Iztoczen 69, Piwowarnica FRIK&S
            pebejot
            Browar restauracyjny zbudowany na podwalinach historycznego i chyba pierwszego bułgarskiego browaru Kamienica, który wyburzono przed kilkoma laty.
            Pamiątką po Kamienicy jest komin, który dominuje nad wielkim kompleksem nowego browaru restauracyjnego o powierzchni 1690 m2.
            Z dworca kolejowego...
            2024-09-07, 16:07
          • Pankracy
            Węgrów, Kowalska 3, Stary Browar
            Pankracy
            Restauracja w wyremontowanym i rozbudowanym o "nowoczesną stodołę" budynku dawnego browaru klasztornego reformatów. Historyczny obiekt z 1824 roku niestety nie mieści w sobie minibrowaru. Jest natomiast (co w Węgrowie niezwykłe) ciekawy wybór piw. A dlaczego ciekawy? Ponieważ z Książęcego...
            2023-11-21, 14:09
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...