Lokal firmowy browaru znajduje się miejscu dawnej restauracji "Rycerskiej".
Dwie przestronne sale, jedna z barem, jest obok baru wyjście na ogródek, który w obecnej porze był nieczynny ale można było wyjść na fajeczka.
Wystrój to nowoczesność połączona z zabytkową architekturą wnętrz kamienicy, łącznie z rysowanymi motywami na ścianach.
Spory bar, kran obfity, lodówki z piwami Maryensztadtu. Na kranach tylko kilka pozycji browaru gdyż akurat w dniu kiedy byliśmy było kranoprzejęcie zorganizowane przez Browar Profesja, chyba z 5 czy beczkowych piw browaru było.
obsługa miła, sympatyczna, zna się na piwie.
Jako, ze byliśmy po obiedzie nie planowaliśmy nic jeść ale jak w menu zobaczyliśmy pozycje menu 4-6-9 daniowe w cenie 49-78-126 postanowliśmy zrobić sobie ucztę i zamówić jedno 4-daniowe.
............................
Na jedzeni chodzić tam już nie będę, to porcje chyba dla krasnoludków z profesji. przykładowe jedno danie to dwa kanałki jagnięciny wielkości 5 zł, 5 fasolek, małych i to wszystko.....
Takie jedzenie jest dobre dla restauracji w stylu "Amaro-bon ton" ale nie jako jedzenie do piwa w firmowym lokalu browaru.
Na fotkach dwa przykładowe dania z komórki więc takie sobie, zdjęcia samego lokalu potem
Aha, do każdego dania piwo o poj 150 ml dodatkowo gratis.
Dwie przestronne sale, jedna z barem, jest obok baru wyjście na ogródek, który w obecnej porze był nieczynny ale można było wyjść na fajeczka.
Wystrój to nowoczesność połączona z zabytkową architekturą wnętrz kamienicy, łącznie z rysowanymi motywami na ścianach.
Spory bar, kran obfity, lodówki z piwami Maryensztadtu. Na kranach tylko kilka pozycji browaru gdyż akurat w dniu kiedy byliśmy było kranoprzejęcie zorganizowane przez Browar Profesja, chyba z 5 czy beczkowych piw browaru było.
obsługa miła, sympatyczna, zna się na piwie.
Jako, ze byliśmy po obiedzie nie planowaliśmy nic jeść ale jak w menu zobaczyliśmy pozycje menu 4-6-9 daniowe w cenie 49-78-126 postanowliśmy zrobić sobie ucztę i zamówić jedno 4-daniowe.
............................
Na jedzeni chodzić tam już nie będę, to porcje chyba dla krasnoludków z profesji. przykładowe jedno danie to dwa kanałki jagnięciny wielkości 5 zł, 5 fasolek, małych i to wszystko.....
Takie jedzenie jest dobre dla restauracji w stylu "Amaro-bon ton" ale nie jako jedzenie do piwa w firmowym lokalu browaru.
Na fotkach dwa przykładowe dania z komórki więc takie sobie, zdjęcia samego lokalu potem
Aha, do każdego dania piwo o poj 150 ml dodatkowo gratis.
Comment