Al. Jerozolimskie 4, Pizza Pod Palmą

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

Al. Jerozolimskie 4, Pizza Pod Palmą

Obok Emerald Irish Pub, niedaleko dworca Warszawa Powiśle od jakiegoś czasu mieści się pizzeria Pod Palmą. Jak smakuje pizza nie wiem ale wybór piwka z beczki jest niezły a z butelki wręcz dobry. Są piwa czeskie, klasyczne ale tez rzemieślnicze.
    Pinta miesiąca stycznia w miarę dobrej cenie 12 zł, reszta kraftu niestety już po 15.
    Warto wpaść na piwko, dwa i może coś przekąsić.

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
    Islandia, Hveragerði, Breiðamörk 2, Ölverk Pizza & Brewery
    Serokomlak
    Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie

„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
    Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...
    2024-11-03, 01:56
  • ART
    Bydgoszcz, Teofila Magdzińskiego 7, OGIEŃ Craft beer & pizza
    ART
    Robiąc przeszwend po bygdoskich lokalach z ciekawszym piwem trafiliśmy w Ogień.

Właściwie to głód był naszym przewodnikiem na pierwszym miejscu a na drugim piwne pragnienie. Pizza wychodzi im świetnie, bez 2 zdań.

Piwnie to jest kran z Moczybrodą - czas serferów....
    2023-10-17, 20:26
  • Prusak
    Alchemik Browar & Pizza, Rybczewice 120 c
    Prusak
    Odwiedziłem wreszcie to miejsce. Okolica urocza, więc jeśli ktoś woli spożywać w pięknych okolicznościach przyrody to obok mamy dwór, park podworski i duży zagospodarowany staw z aleją wokół . Lokal mieści się w budynkach pofolwarcznych i gdyby się ktoś uparł mógłby powiedzieć,...
    2023-09-29, 18:10
  • dadek
    Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
    dadek
    W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
    Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
    2023-09-07, 00:42
  • pebejot
    Głowno, Plac Wolności 11/13, Restauracja&Pizza Sami Swoi
    pebejot
    W samym centrum Głowna przy Placu Wolności w restauracji i pizzerii "Sami Swoi" od niedawna działa browar.
    Jest to browar restauracyjny inny niż wszystkie. Nie ma tu wyszukanych dań z górnej półki i nadętej atmosfery, jest to po prostu zwykły bar z prostą kuchnią + narodowa...
    2020-06-15, 16:39
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...