Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowy Świat 44, Cafe Bajka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziGdyby ludzie nie przychodzili do banków, to nie powstawałyby nowe oddziały.veni, emi, bibi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNiech sobie powstają na zdrowie, ale nie tam, gdzie miasto powinno tętnić życiem.
Przy placu Wilsona był taki mikro Raiffeisen Bank, już go nie ma. Zamknięty !! Powód ? Brak klientów. Ludzie mieszkający w okolicach placu nie chcą już więcej jakichkolwiek banków. Szpecią one tą, jakże piękną część miasta. Nawet w TV pokazywano ten protest. Podobno rada dzielnicy nie daje już zezwoleń na nowe placówki. I bardzo dobrze.
Comment
-
-
Proszę skończyć tą dyskusje o bankach w tym temacie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzikoniec świata! napiłem się w bajce belga i ciemnej pszenicy z piotrkowa. panie bez zmian. miło.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
nowa/stara bajka działa pewnie już od roku. niestety, na nalewaku król.
co do belga, to chyba wszyscy tu wiemy, że jest tylko jeden.
(że ty to wiesz, nie śmiem wątpić, o, pendragonie!)
chociaż owszem, można zarzucić mi niezręczność sformułowania.
(jeśli się bardzo chce, o, pendragonie!)veni, emi, bibi
Comment
-
Comment