Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper
Wyświetlenie odpowiedzi
Wybrzeże Gdyńskie, Syrenka ("Pod Rurą") [zamknięte]
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Byłem wczoraj i skosztowałem lanego Belfasta. Piwo w wersji beczkowej jakieś takie słabsze jest od butelkowego. Po raz kolejny to stwierdzam. Po wypiciu 0.5L z butelki czuję to piwo, bo w końcu to jest 8.1% alc. Po tym beczkowym jakoś nic mnie nie kopnęło. A może beczkowe ma inną zawartość alkoholu ??
Comment
-
-
Obawiam się, że barek może być w niezłych opałach dzisiaj. Postaram się wybrać na most Gdański i jak uda mi się podejść bliżej to pstryknę fotki. Niby ten teren jest wyżej niż rejony w górę Wisły, ale od 14.00 ma nadejść ta największa woda. Poza tym poziom ma cały czas rosnąć, aż do niedzielnego ranka. Mam przeczucie, że piwa to się chyba tam nie napijemy przez jakiś czas
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziObawiam się, że barek może być w niezłych opałach dzisiaj. Postaram się wybrać na most Gdański i jak uda mi się podejść bliżej to pstryknę fotki. Niby ten teren jest wyżej niż rejony w górę Wisły, ale od 14.00 ma nadejść ta największa woda. Poza tym poziom ma cały czas rosnąć, aż do niedzielnego ranka. Mam przeczucie, że piwa to się chyba tam nie napijemy przez jakiś czasPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Comment
-
-
obok kipi żywioł, a w syrence sielska atmosfera. 50 osób i jakieś 30 rowerów. wziąłem małe królewskie, żeby normy promilowej nie przekroczyć, i powiem tak: jak człowiek spragniony, to wypije bez skrzywienia, tym bardziej w klimatycznym miejscu.veni, emi, bibi
Comment
-
-
Co by nie było zaskoczenia. Belfast skoczył do 6,5 pln. Pozostałe chyba też podrożały o 50 gr ale głowy nie dam bo nie zwykłem ich pijać. Może ma to związek z 'powodziowymi wycieczkami' nad mosty?Ostatnia zmiana dokonana przez docent; 2010-06-06, 19:25.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Anderson Wyświetlenie odpowiedziŚwietne miejsce rowerkiem na jednego. Trochę mordownia ale nic to. Ma swój klimat i świetna miejscówka nad Wisłą przy klimatycznej Cytadeli.
Szkoda tylko, że drogo tam jest.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Witam
bar jak za dawnych czasów PRL ,brak tylko plastrów z muszkami
browar tradycyjny ok, lecz grzaniec z czajnika to bajka
starszy pan barman z poprzedniej epoki - były "misiek "
jadło za to z mikrofalki słabe i drogawe
no to po rozchodniaczku .pa
Comment
-
Comment