Guinness z kija obecnie kosztuje bandyckie 16 zł za 0,5l. Smakował owszem, ale Czekoladowe z Zawiercia wcale mu nie ustępuje, a kosztuje "trochę" mniej. Szkoda, że w Warszawie w knajpach nie do zdobycia.
Nowogrodzka 31, Patrick's Irish Pub
Collapse
Related Topics
Collapse
-
W Jaberwocky krany przejęte będą przez Artezana.
To świetna okazja, aby zamówić deskę trzech wariantów imperialnego stoutu!
Na kranie 3 wersje:
Klasyczna odsłona Samca, jak co roku leżakowanego w beczkach po bourbonie
Klasyk wzbogacony o kolumbijskie ziarna kawy San...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-12-07, 10:07 -
-
Byłem i się zmyłem
ale do ad remu
1. Lokalizacja - Nowogrodzka, ta bliżej Ronda de Gaulle'a niż Centrum.
2. Wystrój - nie wyróżnia się niczym, generalnie jak wyjdziecie z Kik-u czy Jabberwocky to nie zauważycie, że jesteście gdzie indziej (nawet tablica jest praktycznie...-
Channel: Warszawa
-
-
Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
-
Channel: Browary polskie
-
-
W Czerniowcach od 1991 roku działa browar restauracyjny o nazwie Nasze Piwo, przez miejscowych zwanych Bawarią. Sukces komercyjny tego przybytku, opisanego już na forum - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-czerwonoarmij...3 Photos
-
Channel: Ukraina
2021-04-23, 21:10 -
-
Już dawno nie byłem w tak nowym browarze, już działającym ale jeszcze przed premierą piw. Z Docentem planowaliśmy nawet wcześniejszą wizytę jednak Łukasz Śledziński (piwowar, od dwóch lat sędzia PSPD) zaproponował byśmy trochę poczekali aż piwa zakończą burzliwą fermentację i...
-
Channel: Browary polskie
2019-03-19, 04:45 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment