Śródmieście, Nowogrodzka 20, Azyl

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    Śródmieście, Nowogrodzka 18a, Retauracja Soul Kitchen
    Ahumba
    Zamieszczam zajawkę o tym miejscu, choć zdaję sobie sprawę, że w pobliżu są bliższe sercu piwosza miejsca. To jest ekskluzywne i nie najtańsze skoro piotrkowski Jan Olbracht z beczki kosztuje 25 zł za 0,4l.
    2025-03-06, 16:52
  • Ahumba
    Śródmieście, Nowogrodzka 23, Steam Bar
    Ahumba
    Następne miejsce otwarte dużo później niż ja się tam znalazłem. Co prawda na ich stronie nie znalazłem nic o piwach, ale na tablicy przy wejściu na zdjęciu są butelki kraftowego piwa...
    2025-03-06, 16:25
  • ART
    Śródmieście, Nowy Świat 27, Kufle i Kapsle Nowy Świat
    ART
    Widzę że KiKów napączkowało w Warszawie. Taki tam kawiarniany klimat z widokiem na często patrolowaną ulicę. Ciekawy czarnolustrzany sufit.

Kranów piwnych 11. Piwa w dobrej formie.

Ale co przykuło uwagę w szczególności - któż to na ten super pomysł wpadłbył?!...
    2024-04-24, 20:05
  • Warzywo
    Śródmieście, Nowogrodzka 4, Drugie Dno
    Warzywo
    Byłem i się zmyłem ale do ad remu
    1. Lokalizacja - Nowogrodzka, ta bliżej Ronda de Gaulle'a niż Centrum.
    2. Wystrój - nie wyróżnia się niczym, generalnie jak wyjdziecie z Kik-u czy Jabberwocky to nie zauważycie, że jesteście gdzie indziej (nawet tablica jest praktycznie...
    2016-12-22, 13:16
  • abelincoln
    Śródmieście, Chmielna 7/9, PINTA Warszawa Craft Beer & Food
    abelincoln
    To forum rzeczywiście chyba umiera, skoro nikt nie zarejestrował otwarcia pubu Pinty w Warszawie…

Zauważony przypadkiem afisz reklamowy na Chmielnej ostatniego dnia pobytu w Warszawie pozwolił mi tylko na jedną, krótką wizytę w tym przybytku. Pub można znaleźć przechodząc przez...
    2021-10-07, 18:10
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...