Ja proponuję bar U Wojtka niedaleko pętli autobusowej na Szczęśliwicach. Dobre stąd połączenia na zachodni jakby co Piwo z beczki 0,5 4zł. okocim i kasztelan. Bar był remontowany i jest dość czysty. Pani tam sprzedająca jest miła. Przychodzą okoliczni mieszkańcy, starsi panowie itd. Dosyć spokojnie. Po przeciwnej stronie drugi barek z piwem, chyba warka. Parę kroków dalej następny z okocimiem. W barku jest toaleta. Znajduje się to wszystko na szczęśliwickiej zaraz niedaleko skrzyżowania z Grójecką. Można dojechać z centrum tramwajem lub autobusem. Ja np. jeżdżę 512. Na zachodni jeździ 184. Polecam to miejsce! Pozdrawiam!!!!
Dickensa 15a, U Wojtka
Collapse
X
-
Jeżeli mówimy o tym samym to ulica Korotyńskiego. Wystrój to końcówka lat 80 i pocżatek 90 - ja taki uwielbiam, jak i towarzystwo - normalni, ciężko pracujący ludzie, zero hipsterków z bogatych rodzin i japiszonów. Niestety do picia to raczej wódka (5 zł) bo piwo to Okocim i Kasztelan. Oba po 5 ale ledwo zmogłem jednego Okocimia - tych wytworów się naprawdę nie da pić."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
-
-
To jak ustalicie zeznania to ew. zmienię.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment