Barman (właściciel?), w każdym razie człowiek za barem zdecydowanie zaprzeczył, jakoby mieli z ciechanowskiego piwa zrezygnować.
(przy kasach Dworca Warszawa Powiśle), Melyna Club [zamknięte]
Collapse
X
-
Super lokal. Piwko przednie - tylko jak byliśmy w piątek to za chwilkę się skończyło Posiłkowaliśmy się butelkowym.
Ja mam chyba jakieś nieszczęście do tych toalet. Bo ta też przyprawiała o dreszcze - pisuar przeciekał i była mała kałuża w budce (a ja nie korzystałam z pisuaru jakby sie ktoś miał czepić). Jednak nie było tak źle, jak w przed chwilą opisywanej przeze mnie Watrze.
Tym, którym mocno przeszkadza dym papierosowy zdecydowanie odradzam. Jak już mnie w oczy szczypał, to musiałabyć niezła siekierezada.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk[...] Piwko przednie - tylko jak byliśmy w piątek to za chwilkę się skończyło [...]Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Wujciu ty to masz pamięć. Fakt coś z tym gazem było nie tak. Jakby był Krzysiu toby załatwił, a tak to klops. Piwa beczkowego nie lali, więc dla mnie jakby się skończyło.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Rzeczywiście, toaleta total hardcore, kobieta musi być bardzo zdeterminowana (powody różne, do wyboru) aby stołować się w tym lokalu. Mi najbardziej preszkadza wspomniana już siekiera ale wiadomo że musi być łyżka dziegciu w tej wielkiej beczce ciechanowskiego miodowego Świetna lokalizacja ze świetnym piwem za świetną cenę!Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
ale właściciel(e) tegoż lokalu nadal nie wiedzą jak zarobić bądź nie chcą zarobić. W niedzielę, w czasie gdy tłuszcza oglądała owsiakowe światełko udałem się do rzeczonego baru celem napicia się piwka i zajęcia miejsca znajomym zafascynowanym owsiakową hucpą. I co? I nic... bar zamknięty na głucho.... podobne sytuacje zdarzały się już wcześniej...Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Ten lokal od dłuższego mnie zadziwia. Gość otwiera sobie kiedy chce. Jak otworzy, to od razu są ludzie. WC już dawno mógłby zrobić jak w normalnym lokalu, ale trzyma fason wakacyjnego kempingu i twardo utrzymuje toj toja. Gdyby nie WC, to nawet ciekawe i klimatyczne miejsce do spotkań.
Comment
-
-
Przypominam, że w najbliższą niedzielę (bodajże od godz. 18) lany Ciechan będzie po dwójce, za niepasteryzowane wyłożyć trzeba będzie o 50 gr więcej. Gdyby ktoś nie mógł zjawić się następnego dnia w Bierhalle (nie ja ) to może wypić piwko za smieszne pieniądze...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentPrzypominam, że w najbliższą niedzielę (bodajże od godz. 18) lany Ciechan będzie po dwójce, za niepasteryzowane wyłożyć trzeba będzie o 50 gr więcej. Gdyby ktoś nie mógł zjawić się następnego dnia w Bierhalle (nie ja ) to może wypić piwko za smieszne pieniądze...
To pewna informacja?
Pozdrawiam,
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Fajnie, tylko w niektóre niedziele lokal bywał zamknięty na głucho...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_PafnucyPrzecieram oczy i nie mogę uwierzyć.
To pewna informacja?
Pozdrawiam,Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentRzeczywiście, toaleta total hardcore, kobieta musi być bardzo zdeterminowana (powody różne, do wyboru) aby stołować się w tym lokalu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentPrzypominam, że w najbliższą niedzielę (bodajże od godz. 18) lany Ciechan będzie po dwójce, za niepasteryzowane wyłożyć trzeba będzie o 50 gr więcej.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentPrzypominam, że w najbliższą niedzielę (bodajże od godz. 18) lany Ciechan będzie po dwójce, za niepasteryzowane wyłożyć trzeba będzie o 50 gr więcej. Gdyby ktoś nie mógł zjawić się następnego dnia w Bierhalle (nie ja ) to może wypić piwko za smieszne pieniądze...
Pozdrawiam,
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
Comment