(przy kasach Dworca Warszawa Powiśle), Melyna Club [zamknięte]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sodom
    Porucznik Browarny Tester
    • 2002.12
    • 351

Barman (właściciel?), w każdym razie człowiek za barem zdecydowanie zaprzeczył, jakoby mieli z ciechanowskiego piwa zrezygnować.

Comment

• dkrasnodebski
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.05
      • 2316

Zależy jak chce się barmanom. Bywało, że siedziało się do 2 w nocy ale czasem i o 23 wypraszali.
      Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• Maggyk
        Szara Adminiscjencja
        🍼
        • 2004.05
        • 5617

Super lokal. Piwko przednie - tylko jak byliśmy w piątek to za chwilkę się skończyło Posiłkowaliśmy się butelkowym.
        Ja mam chyba jakieś nieszczęście do tych toalet. Bo ta też przyprawiała o dreszcze - pisuar przeciekał i była mała kałuża w budce (a ja nie korzystałam z pisuaru jakby sie ktoś miał czepić). Jednak nie było tak źle, jak w przed chwilą opisywanej przeze mnie Watrze.
        Tym, którym mocno przeszkadza dym papierosowy zdecydowanie odradzam. Jak już mnie w oczy szczypał, to musiałabyć niezła siekierezada.
        Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
        Piwo domowe -
        Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
        PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Wujcio_Shaggy
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.01
          • 4628

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
          [...] Piwko przednie - tylko jak byliśmy w piątek to za chwilkę się skończyło [...]
          Piwo to było, tylko gaz się skończył akurat...
          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• Maggyk
            Szara Adminiscjencja
            🍼
            • 2004.05
            • 5617

Wujciu ty to masz pamięć. Fakt coś z tym gazem było nie tak. Jakby był Krzysiu toby załatwił, a tak to klops. Piwa beczkowego nie lali, więc dla mnie jakby się skończyło.
            Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
            Piwo domowe -
            Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
            PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• docent
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2002.10
              • 5205

Rzeczywiście, toaleta total hardcore, kobieta musi być bardzo zdeterminowana (powody różne, do wyboru) aby stołować się w tym lokalu. Mi najbardziej preszkadza wspomniana już siekiera ale wiadomo że musi być łyżka dziegciu w tej wielkiej beczce ciechanowskiego miodowego Świetna lokalizacja ze świetnym piwem za świetną cenę!
              Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
              Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
              Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
              Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Piecia
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2002.02
                • 3312

ale właściciel(e) tegoż lokalu nadal nie wiedzą jak zarobić bądź nie chcą zarobić. W niedzielę, w czasie gdy tłuszcza oglądała owsiakowe światełko udałem się do rzeczonego baru celem napicia się piwka i zajęcia miejsca znajomym zafascynowanym owsiakową hucpą. I co? I nic... bar zamknięty na głucho.... podobne sytuacje zdarzały się już wcześniej...
                Koniec i bomba,
                Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• emes
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.08
                  • 4275

Ten lokal od dłuższego mnie zadziwia. Gość otwiera sobie kiedy chce. Jak otworzy, to od razu są ludzie. WC już dawno mógłby zrobić jak w normalnym lokalu, ale trzyma fason wakacyjnego kempingu i twardo utrzymuje toj toja. Gdyby nie WC, to nawet ciekawe i klimatyczne miejsce do spotkań.

Comment

• docent
                    • 2002.10
                    • 5205

Przypominam, że w najbliższą niedzielę (bodajże od godz. 18) lany Ciechan będzie po dwójce, za niepasteryzowane wyłożyć trzeba będzie o 50 gr więcej. Gdyby ktoś nie mógł zjawić się następnego dnia w Bierhalle (nie ja ) to może wypić piwko za smieszne pieniądze...
                    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary

Comment

• Komar_Pafnucy
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2005.08
                      • 1114

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
                      Przypominam, że w najbliższą niedzielę (bodajże od godz. 18) lany Ciechan będzie po dwójce, za niepasteryzowane wyłożyć trzeba będzie o 50 gr więcej. Gdyby ktoś nie mógł zjawić się następnego dnia w Bierhalle (nie ja ) to może wypić piwko za smieszne pieniądze...
                      Przecieram oczy i nie mogę uwierzyć.
                      To pewna informacja?

Pozdrawiam,

Multitap Crawl
                      Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
                      Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• Wujcio_Shaggy
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.01
                        • 4628

Fajnie, tylko w niektóre niedziele lokal bywał zamknięty na głucho...
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• docent
                          • 2002.10
                          • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy
                          Przecieram oczy i nie mogę uwierzyć.
                          To pewna informacja?

Pozdrawiam,
                          Pewne jest, że Kopernik umarł. Info o promocji wisiało na ścianach więc chyba właściciel się z tego nie wycofa...

Comment

• cyborg_marcel
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.03
                            • 3467

Rzeczywiście, toaleta total hardcore, kobieta musi być bardzo zdeterminowana (powody różne, do wyboru) aby stołować się w tym lokalu.
                            E tam... Totalety są dwie - drewniany wychodek i platikowy toi toi, tylko czasami jest zimno Ale za to Ciechana można się napić
                            Przypominam, że w najbliższą niedzielę (bodajże od godz. 18) lany Ciechan będzie po dwójce, za niepasteryzowane wyłożyć trzeba będzie o 50 gr więcej.
                            Ciekawam wielce przyczyn (i realizacji) tej promocji, bo właściciel raczej nie należy do osób, które chętnie biorą udział w takich akcjach Dajcie znać, czy do skutku to doszło i czy można było kupić dowolną ilość piwa...
                            Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Małażonka
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.03
                              • 4602

Myślę Cyborgu, że od czasu Twoich bytności wiele się zmieniło... Świadczą o tym choćby ceny większych "miar" piwa

Comment

• Komar_Pafnucy
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2005.08
                                • 1114

Ktoś był? Ja się wybierałem ale niestety znajomi nawalili bo: sesja, temperatura, kac itd.

Pozdrawiam,

Multitap Crawl
                                Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
                                Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

Przetwarzanie...
                                X