Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sodom
(przy kasach Dworca Warszawa Powiśle), Melyna Club [zamknięte]
Collapse
X
-
Tym bardziej, że litr kosztuje 7 PLN czyli wtedy 3,5 a to poza może dwoma barami najtaniej w Wawie.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Jak była jeszcze etykieta na nalewaku to było beczkowe Beczkowe.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironMyślę, że przez jeden lokal mniej lejący Jego piwo (o ile spełni się przepowiednia Docenta) Browar Ciechanów nie zbankrutuje, a ja nie zamierzam nabijać kabzy (w końcu co najmniej połowę ceny to marża knajpy) komuś, kto mnie traktuje jak... ech szkoda pisać.
Heh, widzę że pan właściciel nie tylko dla moich znajomych był mocno nieuprzejmy...
Siedzieliśmy sobie wczoraj spokojnie w Baracu w 7 osób a ów człowiek posądził nas o kradzież kufla twierdząc że dawał nam 8 piw a kufli jest tylko 7 po czym dodał, że więcej nam piwa nie sprzeda i nie będzie nas obsługiwał
Trochę to dziwne zachowanie zważywszy, że każdy z nas wypił wczoraj po 6 piw... Chyba powinien być zadowolony że tak mu sprzedaż dobrze poszła a nie narzekać i obrażać
Podejrzewam, że nasze czarne wdzianka i długie włosy nie wzbudziły jego sympatii i najnormalniej w świecie chciał się pozbyć "podejrzanych typów". Normalnie ręce opadają...I won't change to fit your plan, take me as I am!
Comment
-
-
Widocznie właściciel z niepokojem obserwuje zmianę 'profilu' jego knajpy. Wczoraj po południu rzeczywiście obserwowałem nadreprezentację długowłosychPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JustiPodejrzewam, że nasze czarne wdzianka i długie włosy nie wzbudziły jego sympatii i najnormalniej w świecie chciał się pozbyć "podejrzanych typów". Normalnie ręce opadają...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentWidocznie właściciel z niepokojem obserwuje zmianę 'profilu' jego knajpy. Wczoraj po południu rzeczywiście obserwowałem nadreprezentację długowłosychI won't change to fit your plan, take me as I am!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JustiNo to wygląda na to, że wczoraj byliśmy w jednej knajpie Że ja o tym nie wiedziałamPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Zaczynacie odbiegać od tematu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment