To jeszcze takie malutkie pytanko: czy w mniemaniu właściciela jesteśmy stałymi klientami czy menelami? Bo u niego się to często zmienia....
(przy kasach Dworca Warszawa Powiśle), Melyna Club [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaTo jeszcze takie malutkie pytanko: czy w mniemaniu właściciela jesteśmy stałymi klientami czy menelami? Bo u niego się to często zmienia....
Ja odkąd stłukłem szklankę to chyba jestem menelem, a więc nie mam wstępu.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Pojawiła się beczkowa Łomża za 5 pln (Namysłów jest nadal dostępny). To najlepsza Łomża jaką kiedykolwiek piłem. Wspaniały zapach i smak, śmietanowa piana utrzymuje się bez problemu przez kilka minut. Na bank musi być niepasteryzowana. Pycha!Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentPojawiła się beczkowa Łomża za 5 pln (Namysłów jest nadal dostępny). To najlepsza Łomża jaką kiedykolwiek piłem. Wspaniały zapach i smak, śmietanowa piana utrzymuje się bez problemu przez kilka minut. Na bank musi być niepasteryzowana. Pycha!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuDocent jak się tam dostałeś? Masz kartę klubową?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Po krótkiej przerwie znów dostępna jest pyszna niepasteryzowana Łomża. Jest nowa promocja - 1 litr kosztuje 8,5 pln.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
ożłopałem się tam wczoraj pysznego namysłowskiego. siedem złociszy za litr. wspaniale! faktycznie, jest napis, że wpuszczają posiadaczy kart klubowych, ale to chyba tylko pretekst do wypędzania niewygodnych klientów.veni, emi, bibi
Comment
-
-
był namysłów, była łomża. bajka! było też dymu, że tylko siekierę zawiesić. i ten menel, co się z dworca wyczołgał i wysikał się na ogrodzenie od zewnątrz tuż pod okiem suk (i moim). chyba im się nie opłaciło go zaczepiać. pewnie koniec zmiany był...veni, emi, bibi
Comment
-
-
a tym razem pocałowałem klamkę, i to w sobotę! nie pierwszy raz to się tam zdarza. i żadnej informacji, że przepraszamy albo całuj nas w... klamkę. nieco zniechęcające, ale na dobre piwo trudno się obrazić. zresztą poratowałem się zupełnie niedaleko.veni, emi, bibi
Comment
-
-
Obecnie dostępny jest tylko Namysłów i taki stan potrwa zapewne do wiosny bo barman wspominał o jakichś technicznych problemach z podłaczaniem kolejnych beczek do instalacji CO2 (tak to przynajmniej zrozumiałem).
Dla mnie to zła informacja bo wolę Łomżę a Namysłów jest nierówny. Z miesiąc temu był dobry, teraz nie dało się tego wypić do końca...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment