Nowo zdefiniowane godziny otwarcia Melyny to 17-23 oprócz niedzieli ale sami wiecie że trzeba to traktować elastycznie Niestety znów brak Łomży i leję się jedynie przeciętnego Namysłowa.
(przy kasach Dworca Warszawa Powiśle), Melyna Club [zamknięte]
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
powiedziano mi ostatnio, że Łomża nie schodziła, więc pojawi się dopiero wraz z planowanym ogródkiem jak będzie więcej miejsca i więcej klientów.
Dodam też, że ceny wzrosłyKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
W Melynie zostały zamontowane kamerki pod sufitem plus dodatkowe lampy jarzeniowe . Teraz już łatwiej wyłapywać element stukający się szkłem
Zapach rumiankowy przywołujący na myśl skojarzenia higieniczne dość irytujący. Wpadnę ponownie chyba dopiero wtedy kiedy już będzie Łomża...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNowo zdefiniowane godziny otwarcia Melyny to 17-23 oprócz niedzieli ale sami wiecie że trzeba to traktować elastycznie
na drzwiach nie było żadnej informacji o godzinach otwarcia, więc nawet nie byłem pewien czy bar nadal działa
Comment
-
-
Zlikwidowano przylegający do Melyny namiot, który i tak nawet w zimę był zamknięty. Niestety na odzyskanym miejscu ogródka póki co nie ma. Są za to dwa małe, urocze, czarne kociaki, skwapliwie dokarmiane przez właściciela Melyny.
Z piwa nadal tylko lany Namysłów za 5 pln.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziZlikwidowano przylegający do Melyny namiot, który i tak nawet w zimę był zamknięty. Niestety na odzyskanym miejscu ogródka póki co nie ma. [...]
Z piwa nadal tylko lany Namysłów za 5 pln."Rozkoszy rajskich nie chcę znać,
ni wiedzieć, gdzie się kryją,
tylko mnie Panie Boże wsadź,
gdzie święci Rotmistrza piją."
Comment
-
-
Coś w Was musi być złego? Ja nigdy nie miałem kłopotów w tym lokalu. Na ogródek ostatnio normalnie wyszliśmy z Pulasiem, właściciel sam z siebie przetarł nam stolik. Ma on swoje jazdy ale kto ich nie ma. Ja mimo wszystko wolę taki klimat niż fałszywe uśmiechy kelnerek w modnych pubach.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika p_stulka Wyświetlenie odpowiedzilana tylko Łomża (6PLN/0,5l; 10PLN/1l)Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziCoś w Was musi być złego? Ja nigdy nie miałem kłopotów w tym lokalu. Na ogródek ostatnio normalnie wyszliśmy z Pulasiem, właściciel sam z siebie przetarł nam stolik. Ma on swoje jazdy ale kto ich nie ma. Ja mimo wszystko wolę taki klimat niż fałszywe uśmiechy kelnerek w modnych pubach.
Klimat w Melynie sprawnie tworzony przez właścicieli / obsługujących jest nie do przyjęcia.
"Zakaz stukania się szkłem barowym"
Powyższy napis widnieje na ścianie nad barem i śmieszy gości.
Wspominany już w tym wątku temat rezerwacji miejsc - rezerwacji fałszywej, bo kto zna to podejście, to siada przy stoliku z kartką zarezerwowane i kropka. Rezerwacja dotyczy wszystkich stolików...
Rozmowy z obsługującymi, mimo moich usilnych prób, nigdy nie przebiagały "całkowicie" przyjemnie.
Wszystko to składa się na problem, który skutecznie dystansuje mnie do tego miejsca.
A teraz, gdy już tylko koncernowa Łomża jest lana... i zadymione wnętrze bez oficjalnego ogródka...
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Nad barem wisi wyraźny napis: "Jesteś w Melynie, nie spodziewaj się tu miłej obsługi!", więc nie wiem po co ta cała dyskusjaPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziPrzykro mi, ale nie mogę się zgodzić z takim podejściem!
Klimat w Melynie sprawnie tworzony przez właścicieli / obsługujących jest nie do przyjęcia.
"Zakaz stukania się szkłem barowym"
Powyższy napis widnieje na ścianie nad barem i śmieszy gości.
Wspominany już w tym wątku temat rezerwacji miejsc - rezerwacji fałszywej, bo kto zna to podejście, to siada przy stoliku z kartką zarezerwowane i kropka. Rezerwacja dotyczy wszystkich stolików...
Rozmowy z obsługującymi, mimo moich usilnych prób, nigdy nie przebiagały "całkowicie" przyjemnie.
Wszystko to składa się na problem, który skutecznie dystansuje mnie do tego miejsca.
A teraz, gdy już tylko koncernowa Łomża jest lana... i zadymione wnętrze bez oficjalnego ogródka...
To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziPrzecież nikt Cię nie zmusza do chodzenia
Ale uważam, że warto przestrzec innych. W szczególności tych, którzy wybierają się do Melyny po raz pierwszy.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Mnóstwo osób tam chodzi bo lokal jest prawie zawsze pełny i jakoś nigdy nie widziałem aby ludzie mieli jakieś specjalne kłopoty. Rzeczywiście właściciel ostro reaguje na dwie sprawy - przynoszenie własnego alkoholu (trudno mu się dziwić) i stukanie kuflami (trudno taka jego wola choć ja wolałbym wprowadzenie kaucji za szkło po prostu).
Nie każdy musi padać ludziom pod nogi i całować ich pupy tylko dlatego, że są klientami.
Na pewno lepiej chodzić tu niż do Antykwariatu heheheheTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Jurandofil, bez urazy ale tak jak Zythum proponuje zmień na lokal na sztuczne piwo ze sztucznymi kelnerkami. Melyna to miły i symaptyczny lokal z dobrym piwem.
Comment
-
Comment