Po ostatnich wydarzeniach opisanych w tym wątku: http://www.browar.biz/forum/showthre...949#post542949 i zważywszy na to, że nie pierwsza to wpadka tego lokalu, proponuję, by mimo lanego Ciechana forumowicze bojkotowali tą knajpę, w której najwyraźniej nie jesteśmy mile widziani.
(przy kasach Dworca Warszawa Powiśle), Melyna Club [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaMyślę Cyborgu, że od czasu Twoich bytności wiele się zmieniło... Świadczą o tym choćby ceny większych "miar" piwa
Comment
-
-
Rozumiem rozgoryczenie Forumowiczów ale czy bojkot Ciechana ma sens? Wydając kasę w 'Baracu' (świetna nazwa ) w jakiś sposób jednak wspieramy ciechanowski browar. Jeśli nie będzie klientów żądających Ciechana właściciel ignorant przy pierwszej lepszej okazji przerzuci się na koncernówki...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Oby jakiś inny fajny i niedrogi lokal zechciał zarabiać na niamało pijących forumowiczach i zainstalował nalewak Ciechana. Dla mnie niemożność napicia się w sobotę tego piwa była zdecydowanie najgorszym punktem mojego weekendowego pobytu w Warszawie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentRozumiem rozgoryczenie Forumowiczów ale czy bojkot Ciechana ma sens? Wydając kasę w 'Baracu' (świetna nazwa ) w jakiś sposób jednak wspieramy ciechanowski browar. Jeśli nie będzie klientów żądających Ciechana właściciel ignorant przy pierwszej lepszej okazji przerzuci się na koncernówki...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Chciałem napić się piwa wieczorną porę w sobotę i zastałem zamknięte drzwi. Czyżby bojkot zatoczył aż tak szeroki krąg, że gościowi już nie opłaca się otwierać budy w sobotęPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentChciałem napić się piwa wieczorną porę w sobotę i zastałem zamknięte drzwi. Czyżby bojkot zatoczył aż tak szeroki krąg, że gościowi już nie opłaca się otwierać budy w sobotęPiwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
A ja miałam siurpryzę w Wielką Sobotę - jak każda pracująca długo osoba bez urlopu, wybrałam się tego dnia na zakupy do jednego z hipermarketów wrocławskim i pędząc wózkiem, na kogo omal nie wpadłam? Facet, bez czupryny, z ciemnymi okularkami na głowie i brzydkim wypchanym plecakiem? Tak, ten sam, który kazał nam się kulturalnie wynosić Ale że aż go do Wro przygnało?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA ja miałam siurpryzę w Wielką Sobotę - jak każda pracująca długo osoba bez urlopu, wybrałam się tego dnia na zakupy do jednego z hipermarketów wrocławskim i pędząc wózkiem, na kogo omal nie wpadłam? Facet, bez czupryny, z ciemnymi okularkami na głowie i brzydkim wypchanym plecakiem? Tak, ten sam, który kazał nam się kulturalnie wynosić Ale że aż go do Wro przygnało?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyZałoży filię Baraca we Wrocławiu i będzie ją zamykał w soboty...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment