Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sodom
(przy kasach Dworca Warszawa Powiśle), Melyna Club [zamknięte]
Collapse
X
-
Królewskie, Tyskie, Lecha. Barman mówił coś o Namysłowie, że będzie.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Jeszcze nie tak dawno był i wyglądało na to, że sprzedawał się nieźle. Ciekawe dlaczego zrezygnowali ze współpracy.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeberJeszcze nie tak dawno był i wyglądało na to, że sprzedawał się nieźle. Ciekawe dlaczego zrezygnowali ze współpracy.
Comment
-
-
Nie jest źle. Knajpa zmieniła nazwę na 'Melyna Club' . Zamiast beczkowego Ciechana leją Namysłowa. Ceny bez zmian czyli 4 pln za 0,5 l, 7 pln za litra. Dostępne są jeszcze butelkowe Ciechany. Gadżetów Namysłowa póki co brak, piwo lane jest w stare kufle Ciechanowa...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeberJeszcze nie tak dawno był i wyglądało na to, że sprzedawał się nieźle. Ciekawe dlaczego zrezygnowali ze współpracy.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Namysłów dostarczył gadżety. Są ulotki reklamowe, pojawił się firmowy nalewak oraz szklanki z logiem 'Zamkowe'. Ale co najbardziej intrygujące, właściciel na drzwiach umieścił takie oto info: "Wstęp tylko dla studentów lub posiadaczy kart klubowych"
Mnie wczoraj jeszcze nikt nie legitymowałPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentNie jest źle. Knajpa zmieniła nazwę na 'Melyna Club' . Zamiast beczkowego Ciechana leją Namysłowa. Ceny bez zmian czyli 4 pln za 0,5 l, 7 pln za litra. Dostępne są jeszcze butelkowe Ciechany. Gadżetów Namysłowa póki co brak, piwo lane jest w stare kufle Ciechanowa...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadekWczoraj stwierdziłem osobiście że Ciechan lany jest!Ale cena skoczyła na 5 zł za 0,5 l!Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Byłem w piątek i rozmawiałem z właścicielem, butelkowy Ciechan to rzeczywiście niedobitki niedługo ma się pojawić spora oferta butelkowego Namysłowa.
A co do kart to odpowiedział mi, że spowodowane jest to schodzącymi się , cytuję "menelami", natomiast stali klienci nie będą mieli problemu z jej dostaniem. W chwili obecnej jeszcze ich nie ma.
Nadymione po staremuPiwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
Comment