Perzyńskiego / Broniewskiego, Bar Karol

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Perzyńskiego / Broniewskiego, Bar Karol

Umiejscowiony przy sklepie spozywczym "Hania" za d. But Halą, skrzyżowanie Perzyńskiego/Broniewskiego.
    Lane Króleskie w cenie 4 zł za 0.5l oraz kilka pozycji butelkowych, Heineken, Tatra, Kasztelańskie, Harnaś oraz butelkowy Leżajsk.
    Na uwage zaśługuje fakt, że maja TV właczony non stop na Canal + i wszystkie mecze jakie tylko na Canale nadają. Fani polskiej ligi mogą smiało tam wkraczać.
    Jedzonko jest tanie.
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Jest lany Ciechan - 5 zł za 05l
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• beerek62
      Syców, Broniewskiego 33, Anders Browar
      beerek62
      Niewielki browar schowany w jednym z domków jednorodzinnych. Od trasy S8 trzeba zboczyć około 4-5 km. Miejsce bardzo klimatyczne i przytulne. Niewielkie, ale fajnie i pomysłowo urządzone wnętrze.
      Na kranach cztery piwa (parametry z tablicy umieszczonej przy barze):
      - SYCone Integracja...
      2020-01-23, 15:23
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • e-prezes
      Alivaryja, Karol Jan Blonde
      e-prezes
      Wraz z wersją Karol Jan Dunkel nowa kraftowa linia piw browaru z Mińska. Wcześniej była inna gdzie The Taste of Manchester miałem okazję próbować. I szczerze najbardziej mi smakował jubileuszowy ciemny ejl. Tu jest podobnie. Dużo włożono w opakowanie (etykieta, firmowy kapsel oraz odwołanie do Karola...
      2017-04-04, 15:34
    • dadek
      Kożuszki-Parcel 61f, Browar Socho
      dadek
      Sochaczewianin Karol Słoma od kilku lat warzył piwo w domu, jednak uznał że woli to robić w większej skali i nie tylko na własne potrzeby. Na działce odległej o około 4 km na wschód od Sochaczewa postawił budynek zaprojektowany z myślą o browarze. Jako, że jest inżynierem mechanikiem...
      2018-03-19, 23:05
    • pebejot
      Koszęcin, Zamkowa 1, Browar Śląsk / Restauracja Pod Pałacem
      pebejot
      Koszęcin to niewielka śląska mieścina, położona niedaleko Lublińca, znana z Pałacu Koszęcińskiego, który jest aktualną siedzibą Zespołu Pieśni i Tańca Śląsk.
      Od 2022 roku Koszęcin jest też na piwnej mapie Polski dzięki otwarciu browaru restauracyjnego Śląsk.
      Do Koszęcina...
      2022-12-07, 06:28
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...