Bo o takich porach ludzie siedzą albo w pracy albo na uczelni? Ja co jestem w BH obserwuję absolutny brak jakichkolwiek wolnych stolików.
al. Jana Pawła II 82 (CH Arkadia), Bierhalle
Collapse
X
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
-
-
Petrus klientelę Bierhalle ocenia jak widać jedynie wg godzin wczesnych, w takich gdzie większość społeczeństwa pracuje. Ja w Bierhalle bywam od 17 wzwyż, no, może czasem od 16 wzwyż. I uwierz mi, ciężko wtedy znależć wolny stolik, a i kelnerki napewno wtedy w nosie nie dłubią. A co do HH jak pisałem wcześniej, jest ona tylko dla kilku procent klientów, ktorzy nie mają co ze sobą rano zrobić. Zresztą pić piwo w takich godzinach, to już chyba tylko kolejne kilka społeczeństwa może. Ja osobiście nie lubię już w południe przymulać.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Znowu cię Maidenowiec wyobrażnia poniosła, nie pierwszy raz i nie ostatni chyba ))
Wielokrotnie byłem w różnych porach, czasami aż do zamknięcia lokalu i moje obserwacje mają się nijak do tych opisywanych przez was. Ciężko wolny stolik znależć ??....chyba sobie jaja robicie Jak będę w przyszłym tygodniu wieczorem to wezmę aparat fotograficzny i zrobię kilka fotek plus krótki film, pokazujący te tłumy piwoszy. Pośmiejemy się razem !!Last edited by petrus33; 2010-01-20, 12:40.
Comment
-
-
Znane są już szczegóły nowych HH. Zadzwoniłem, dopytałem. Tak, rabat na piwo tylko w połączeniu z daniamiPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
WZ-ka jest obowiązkowa?Last edited by Pendragon; 2010-01-21, 14:23.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziZnane są już szczegóły nowych HH. Zadzwoniłem, dopytałem. Tak, rabat na piwo tylko w połączeniu z daniami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cannabee776i99 Wyświetlenie odpowiedziGastronomię mają kiepską po prostu, zwłaszcza jeśli spojrzymy na ceny.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Nie mogę się z Tobą beciku zgodzić w kwestii jedzenia w Bierhalle. To jest jedzenie od bardzo słabego do w porywach porządnego z minusem."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Golonkę mają wg. mnie b. dobrą. Ale już inne dania których próbowałem to loteria.. Podawanie zimnych niedogotowanych warzyw to pojedynczy skrajny przypadek. Może to kwestia gustu, ale ichnie "pierogi z mięsem" mi nie smakowały. Za to wszelkie kombinacje z ciemnymi sosami wypadały wg. mnie bardzo smacznie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziNie mogę się z Tobą beciku zgodzić w kwestii jedzenia w Bierhalle. To jest jedzenie od bardzo słabego do w porywach porządnego z minusem.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment