Czy uporządkowano w końcu sprawę promocji w godz. 15 - 17? Jak to ostatecznie wygląda na obecną chwilę, ile piw za 50% można zamówić? Jeśli ktoś z kolegów był ostatnio to proszę o info. Niestety najgorsze jest to że nie można się niczego jednoznacznie dowiedzieć od pracowników Bierhalle - interpretacja regulaminu promocji różni się w zależności od tego kogo się spytamy.
al. Jana Pawła II 82 (CH Arkadia), Bierhalle
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedziZ ostatniej chwili - Maibocken 11 zł 0,4 l pycha będzie jeszcze 4-5 dni warto
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziCzy uporządkowano w końcu sprawę promocji w godz. 15 - 17? Jak to ostatecznie wygląda na obecną chwilę, ile piw za 50% można zamówić? Jeśli ktoś z kolegów był ostatnio to proszę o info. Niestety najgorsze jest to że nie można się niczego jednoznacznie dowiedzieć od pracowników Bierhalle - interpretacja regulaminu promocji różni się w zależności od tego kogo się spytamy.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Korzystając z dnia wolnego odwiedziłem dzisiaj z moją połówką rzeczony lokal . W ofercie aktualnie pils i weizen, oba piwa wyśmienite. Przy zamawianiu siedliśmy blisko baru tak żeby patrzeć barmanowi na ręce . Trafiliśmy też na warzenie pilsa. Akurat Krzysztof przystąpił do gotowania brzeczki.Pozdrawiam
Artur
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika keto Wyświetlenie odpowiedziW ofercie aktualnie pils i weizen, oba piwa wyśmienite.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika keto Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie nie było . Liczyłem na coś innego.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof Wyświetlenie odpowiedzitrzecim piwem bylo piwo: Pszeniczne Ciemne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika keto Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie nie było . Liczyłem na coś innego.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika keto Wyświetlenie odpowiedziJakiś menadżer?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika keto Wyświetlenie odpowiedziJakiś menadżer? na wstępie mnie poinformował tylko o tych dwóch rodzajach piw.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziA długo jeszcze będzie dostępne?Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof Wyświetlenie odpowiedziZapewniam, że przez cały dzień były dostepne trzy piwa. Jeżeli skojarzyłeś moją skromną osobe to nic nie stało na przeszkodzie, żeby mnie zagadnąć.Pozdrawiam
Artur
Comment
-
Comment