Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lisiewski
Wyświetlenie odpowiedzi
al. Jana Pawła II 82 (CH Arkadia), Bierhalle
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika keto Wyświetlenie odpowiedziJakiś menadżer?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziToż to mistrz całej ceremonii......ten co w kotłach miesza
Zresztą nie będę ciągnął tego dalej. Każdy szuka tylko pretekstu do głupawej dyskusji.Pozdrawiam
Artur
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika keto Wyświetlenie odpowiedziJest Marcowe w ofercie! Piwo dobre, ale jak dla mnie trochę za mało treściwe .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziPróbowałem dziś. Mało treściwe? Tym marcowym można się najeść, takie jest treściwe! Więcej treściwości ciężko wyciągnąć z 13,7% ekstraktuLast edited by keto; 2010-08-12, 21:48.Pozdrawiam
Artur
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziToż to mistrz całej ceremonii......ten co w kotłach miesza
Comment
-
-
Mnie jakoś zawsze omijają ciekawe "trzecie rotacyjne" - a to Alt mnie ominął o jeden dzień, a to się z Marcowym minąłem. Jak pech to pech, niech będzie ten Dunkelweizen, też bardzo dobry.
Comment
-
-
Wczoraj "powaliła" mnie sytuacja w Bierhalle.
Ponieważ nie mogłem na miejscu wypić piwa chciałem kupić na wynos w bączkach trochę bocka.
Niestety nie dostałem, bo .................. pani menadżer gdzieś poszła a bez niej nie dostanę "czteropaka".
Ciekawe, czy do beczki 5l. potrzebny byłby dyrektor Arkadii?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Wystarczyłby szef restauracji (a raczej szefowa, o ile się nic nie zmieniło). Ale dostępna tylko w dni powszednie w godz. 8-16
- Proszę zostawić do siebie kontakt, szefowa oddzwoni - otrzymałem swojego czasu informację od menażerki (melanżerki )
Nie oddzwoniła. To była moja ostatnia wizyta w tym browarze...
Już ponad pół roku i powiem Wam, że da się z tym żyć.
Tylko Piwa, tylko Piwa, tylko Piwa, tylko Piwa żal...
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Tu chyba chodzi o podpis na paragonie, uprawniający do odbioru kaucji. Gdybyś przyszedł z własnymi bączkami na wyminę to chyba by tej sytuacji nie było. To tylko moje przypuszczenia, ale w czerwcu kupowałem na wynos 1 litrową butelkę, a nie chciało mi się targać takiej do Warszawy. Na moje szczęście "ważna" pani była gdzieś w pobliżu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziJuż ponad pół roku i powiem Wam, że da się z tym żyć.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Mi już także mija roczek jak nie zasiadłem na piwie w Bierhalli. Nie ma promocji - nie mogę sobie niestety pozwolić na płacenie 8 zł za 0,4 l. Możliwe, że pojawię się 31.12 lub 1.01. W tych dniach piwo będzie w całodziennej (31.12 do godz. 21) promocji 50%! Może ktoś z browarbizowiczów chętny na spotkanie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziMożliwe, że pojawię się 31.12 lub 1.01. W tych dniach piwo będzie w całodziennej (31.12 do godz. 21) promocji 50%! Może ktoś z browarbizowiczów chętny na spotkanie?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziA 26 nie chesz wpaść? Też będzię 50% a może i koźlak się jeszcze ostanie
Ja się mam zamiar wybraćLast edited by fuliano; 2010-12-22, 09:08.
Comment
-
Comment