Jeżeli ktoś ma możliwość niech wpada. Marcowe i Koźlak pycha.
al. Jana Pawła II 82 (CH Arkadia), Bierhalle
Collapse
X
-
Szanowni Pszyjaciele,
Minęło ponad pięć lat od momentu kiedy pojawiło się pierwsze piwo z Bierhalle Arkadia.
Jestem szczęśliwy, że było mi dane spotkać wielu z Was w Bierhalle.
Chciałbym wam powiedzieć, że najprawdziwszym wyróżnieniem jest Wasza obecność w Bierhalle.
Życzę zatem w roku 2011 samych znakomitych piw.
Mam nadzieję, że będę miał okazję część z Was w naszych progach powitać….
Z wyrazami szacunku
„Krzysztof” Tomasz Ozdarski
Główny Piwowar „Bierhalle”.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof Wyświetlenie odpowiedziSzanowni Pszyjaciele,
Minęło ponad pięć lat od momentu kiedy pojawiło się pierwsze piwo z Bierhalle Arkadia.
Jestem szczęśliwy, że było mi dane spotkać wielu z Was w Bierhalle.
Chciałbym wam powiedzieć, że najprawdziwszym wyróżnieniem jest Wasza obecność w Bierhalle.
Życzę zatem w roku 2011 samych znakomitych piw.
Mam nadzieję, że będę miał okazję część z Was w naszych progach powitać….
Z wyrazami szacunku
„Krzysztof” Tomasz Ozdarski
Główny Piwowar „Bierhalle”.
Po wczorajszej wizycie stwierdzam, że pils i pszenica były wprost wzrocowe. Koźlaka i marcowego już nie ma, jako trzecie leci Alt.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tapir Wyświetlenie odpowiedziMożna, o ile dobrze pamiętam to kufel 0,4l kosztował 15zł, 1,0l chyba 25zł."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziZakończył się koźlak i marcowe, wszedł alt
Z przykrością muszę stwierdzić, że również jak i niektórzy, ograniczam radykalnie swoje wizyty w Bierhalle.
Jako nałogowy palacz jest dla mnie do zniesienia wychodzenie co chwilę na dymka. Dymek lubi piwo, lubi kawę, doskonale smakuje po jedzeniu. Bierhalle wybrało, woli niepalących. Ja wybieram lokale gdzie dla palących znajdzie się miejsce - w tym wypadku Browarmia stanęła na wysokości zadania (dolna sala).
Jeśli w lato w ogródku będzie można zapalić to może zajrzę, pewnie też jak się pojawi zupełnie nowe piwo. Do tego czasu raczej tam już nie zajrzę.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziDymek lubi piwo, lubi kawę, doskonale smakuje po jedzeniu. Bierhalle wybrało, woli niepalących. Ja wybieram lokale gdzie dla palących znajdzie się miejsce - w tym wypadku Browarmia stanęła na wysokości zadania (dolna sala).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziHmm, to co ja piłem dwa dni temu jak nie marcowe, kelnerka twierdziła, ze jest to Marcowe.
Alt był dostępny tylko w beczkach
Comment
-
-
Byłem! (trochę się naszukałem - jak to człowiek ze wsi)
Jadłem! (porcje godne i smaczne)
A przede wszystkim piłem! (pils z gęstą, długotrwałą pianą, cudownej mętnej barwie, o wspaniałym wysyceniu, i ten smak - po prostu przednie piwo)
Za miesiąc, przy okazji kolejnego pobytu w Stolycy, wrócę, by znów degustować."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
To co dziś zaobserwowałem przed Bierhalle w Warszawie spowodowało, że ręce i majtki z szelestem mi opadły.
ŻENADA
W ogródku przed Bierhalle nie ma ani jednego parasola firmowego. Same pepsi.
Co prawda i tak dobrze, że nie heńkowe.
Na moje pytanie o co chodzi, pani kelnerka przyznała, że kierownictwo zaspało i nie zdążyli zamówić
Tylko patrzeć jak zapomną uwarzyć piwa na czas.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziTo co dziś zaobserwowałem przed Bierhalle w Warszawie spowodowało, że ręce i majtki z szelestem mi opadły.
ŻENADA
W ogródku przed Bierhalle nie ma ani jednego parasola firmowego. Same pepsi.
Co prawda i tak dobrze, że nie heńkowe.
Na moje pytanie o co chodzi, pani kelnerka przyznała, że kierownictwo zaspało i nie zdążyli zamówić
Tylko patrzeć jak zapomną uwarzyć piwa na czas.
Gdyby było tak jak piszesz z Twoimi gaciami to byłby wrzask kelnerek , który bym usłyszał podczas warzenia piwa.....Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
Comment