Po ponad 3 latach i ja skuszony dawno nie widzianą tu 50% promocją odwiedziłem Bierhalle. Generalnie nic się tu nie zmieniło z wyjątkiem piwa. Z dostępnych dziś 4 rodzajów wypiłem 3:
Jak widać z powyższego ciężko obecnie zachwycić się tutejszym piwem. To jedynie cień warek Krzysztofa gdy zachwycał każdy niuans smakowy, a każde z piw było wyrazistym majstersztykiem i dziełem skończonym. Obecne na pewno nie są warte normalnej ceny 8 zł za 0,4 l. Za 4 zł od biedy da się wypić, może gdy potrwa promocja za jakiś czas spróbuję jeszcze raz.
PS. Zasada promocji jest taka: Od poniedziałku do czwartku w godzinach 15-17 wszystkie pozycje z karty (jedzenie i piwo) są ze zniżką 50%. Jednak nie można zamówić od razu np. czterech różnych litrowych piw i trzech dań na osobę. Każde kolejne zamówienie jest realizowane i nabijane na kasę dopiero po spożyciu poprzedniego, więc gdy przekroczymy godz. 17 już będzie w normalnej cenie.
Dostępny Koźlak. W ramach promocji -50% w cenie 5,50 PLN za 0,4 l. W kolejce czeka Podwójny Koźlak. W nieco dalszej perspektywie pojawi się ... Maibock.
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Kurczę, kiedy moje dzieci będą na tyle duże, żeby mi pisać na bieżąco, co po knajpach leją...
Ha-ha, one wtedy będą musiały sprawdzać w aplikacjach na srajfonach (o ile jeszcze srajfony będą), czy wjedziesz do knajpy na wózku... . A ja - sam widziałeś - Młodego powoli roztrenowuję .
Comment