.................................................. .........
Al. Jana Pawła II 80, Klub Gong [zamknięte]
Collapse
X
-
Czy mógłbyś rozwinąć trochę bardziej ten temat
Czy mamy rozumiec, że ten lokal trzeba omijać szerokim łukiem?
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Archer.................................................. .........Last edited by Maggyk; 2006-08-12, 07:55.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Klub fajny, Archer jest też bardzo fajną osobą, ale z tą wyłącznościa na piwo z Żywca, to się "trochę" rozmija z gustami zapewne większości aktywnej części użytkowników forum. Przy całej sympatii do tego klubu, w kŧórym notabene byłem, właśnie z powodu serwowanego piwa pewnie ani mnie, ani też innych forumowiczy ze stolicy nie za bardzo ciągnie do odwiedzin "piwnych".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesKlub fajny, Archer jest też bardzo fajną osobą, ale z tą wyłącznościa na piwo z Żywca, to się "trochę" rozmija z gustami zapewne większości aktywnej części użytkowników forum. Przy całej sympatii do tego klubu, w kŧórym notabene byłem, właśnie z powodu serwowanego piwa pewnie ani mnie, ani też innych forumowiczy ze stolicy nie za bardzo ciągnie do odwiedzin "piwnych".Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesKlub fajny, Archer jest też bardzo fajną osobą, ale z tą wyłącznościa na piwo z Żywca, to się "trochę" rozmija z gustami zapewne większości aktywnej części użytkowników forum. (...)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Prezes, Ty ciągle swoje. Tłumaczyłem na Forum, zaprosiłem ludzi, żeby obejrzeli na miejscu, wytłumaczyłem ponownie, ale zrobię to jeszcze raz.
Z uwagi na dostępność miejsca pod ladą barową Żywiec zaproponował mi najnowszy model nalewaka od Heinekena. Ustrojstwo nazywa się David i nie wygląda jak konwencjonalny nalewak. Składa się min. z lodówki, w której stoją dwa dwudziestolitrowe kegi. Te kegi i ten system nalewania piwa są inne, niż reszta i problem w tym, że oprócz Żywca i Heinekena koncern nic innego w nie nie pakuje. Dowiadywałem się o Porter i podobno mają niedługo go w ten sposób pakować. Dowiem się niebawem ponownie i jeśli już uruchomili tę sprawę, to będzie u mnie i Porter lany z kija...
Pozdrawiam.
Comment
-
-
Archer, Ty też ciągle swoje - serwujesz w swojej knajpie Żywca i Heńka twierdząc, że masz w knajpie piwo. Chcesz to serwować - Twoja wola. Ale jeśli chciałbyś ściągnąć do niej mnie (a także raczej większość aktywnych użytkowników tego forum), to musiałbyś mieć lanego niepasteryzowanego Ciechana, Noteckie, może Juranda lub Reginę...
A tak to już lepiej zapraszałbyś na kawębrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Archer, ja ci dobrze życzę... niemniej sam twierdziłeś, że nie masz miejsca na drugi nalewak. Teraz okazuje się, że się da. Podobne ustrojstwo montował Staropolski dla swojego portera w Nowe Namestii w Krakowie. Są różne techniczne patenty na brak miejsca. Porter Żywiecki będzie na pewno lubiany, gdy go wprowadzisz. seeU
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyArcher, Ty też ciągle swoje - serwujesz w swojej knajpie Żywca i Heńka twierdząc, że masz w knajpie piwo. Chcesz to serwować - Twoja wola. Ale jeśli chciałbyś ściągnąć do niej mnie (a także raczej większość aktywnych użytkowników tego forum), to musiałbyś mieć lanego niepasteryzowanego Ciechana, Noteckie, może Juranda lub Reginę...
A tak to już lepiej zapraszałbyś na kawę
Archer, znajdź im jakąś Reginkę, zatrudnij czy co, najwyżej bedziesz mieć masę forumowiczów jej spragnionych
Z kawy i Murphysa chętnie skorzystam.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Becik, daj znać, kiedy się wybierasz-przygotuję się jakoś, a jeśli nawet nie, to chciałbym, żeby to była moja zmiana za barem, kiedy przyjdziesz. 9tego września odbędzie się impreza, którą organizuje Polski Fanklub Queen, z okazji urodzin Fryderyka, może wpadniecie wtedy zlustrować miejsce i atmosferę...
Comment
-
Comment