Na Łachą Potocką przy trasie rowerowej na Żoliborzu stoi bardzo przytulna knajpka. Zagladalam do niej nawet mieszkajac na Ursynowie. Teraz mam ja po sasiedzku i bardzo sie z tego ciesze. Serwuja tam rozne gatunki piw i przychodzilam tu na Paulanera za 10 pln. Ostatnio jednakze mozna tam dostac takze ciekawe piwa niekoncernowe, ktore wygrywaja konkurencje z masówkami. Teraz chodze tam na pszenicznego Baltasa za 6 czy 7 pln, a asortyment z dnia na dzien sie rozwija. Bardzo mila obsluga i wlasciciel, ktory wysluchuje sugestii klientow i zamawia takie piwo, jakiego zycza sobie skosztowac jego klienci. Naprawde polecam!
Gwiaździsta 1, Pub Kepa Potocka
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Bar, Grill i Piwo w cudownej scenerii Kępy Potockiej. Typowy bar w drewnie do wesołego spędzania czasu. Warto się zatrzymać podczas wycieczki rowerowej czy wpaść w ciepły wiosenny/letni wieczór.
Do picia Koźlak, Złote Lwy z Ambera, koncerniaki z Okocimia oraz...Piwo owocowe Lager Cieszyński...-
Channel: Warszawa
2017-05-19, 10:23 -
-
Częstochowski Krąg Lokalny Towarzystwa Promocji Kultury Piwa BRACTWO PIWNE
zaprasza piwowarki i piwowarów domowych do wzięcia udziału w
XI Częstochowskim Konkursie Piw Domowych Bractwa Piwnego
Termin konkursu będzie zgodny z V Częstochowskim Festiwalem... -
Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
-
Channel: Pomorskie
-
-
Stolica Albanii rozwija się w tak dynamicznym tempie, że po ponownym odwiedzeniu Tirany po 16 latach nie mogłem uwierzyć gdzie jestem.
Gdy byłem tu po raz pierwszy w 2007 roku było to prowincjonalne miasteczko bez ładu i składu z niską zabudową, brudnymi ulicami, obdrapanymi i zaniedbanymi...-
Channel: Albania
2023-12-27, 01:28 -
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.