Cena, ludzie, cena!
Nowy Świat 22/28, Pub Windigo
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Akren Wyświetlenie odpowiedziNie widzę żeby wcześniej ktoś wymieniał, ale dzisiaj był Cornelius z Piotrkowa więc chyba to jest ta nowość.Ostatnia zmiana dokonana przez vladimir; 2008-01-15, 22:53.
Comment
-
-
Byłem wczoraj......z kija był Staropramen i Żywiec........w butelkach Cornelius pszeniczny, Svyturys pszeniczny, Obolon pszeniczny plus dwa inne z tego browaru, Ciechan Wyborny Niepasteryzowany, Ciechan Miodowy i Stout jakiegoś browaru.....ceny bez zmian 7-9zł
pozd
Comment
-
-
hmmmm, no cóż, powyższy post Petrusa33 (lekko) mija się z rzeczywistością..
Tak się składa że również byłem tam wczoraj i 'repertuar' pamiętam doskonale.
Z kija jest jasny Zlatopramen (7,50pln) i Tyskie (7pln)
Z piw butelkowych : Ciechan niepasteryzowany, Ciechan miodowy, Cornelius pszeniczny,
3 Obołonie - biłe, pszeniczne i aksamitne, Svyturys Baltas, Stout Gab-a, Lech i Pilsner (wszystkie po 7,50pln)
ps. Do Vladimira : nie DAB, tylko Gab ...to akurat ostatnio mój ulubiony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PanKrecik Wyświetlenie odpowiedziZ kija jest jasny Zlatopramen (7,50pln) i Tyskie (7pln)
Zlatopramen był, nie Staropramen......sorry !
Comment
-
-
ja pozostane przy swoim, czyli podtrzymuje ze jest tam Tyskie z logiem Tyskiego na kiju, ale w tym momencie dalsza dyskusja nic nie da, poczekajmy na wizyte kogos z nas 2 (badz innego forumowicza) w pubie Windigo i wtedy zobaczymy jaka tabliczka wisi na nalewaku.
Dodam tylko ze przez cały wieczor stały na moim stoliku szklanki Tyskiego, i ze jesli jest tez Lech i Pilsner, to mozna sie spodziewać ze pub jest 'obstawiony' przez Kompanie Piwowarska...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziSłuchajcie, przecież to jeden pies!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziSłuchajcie, przecież to jeden pies!
Comment
-
Comment