Chciałem tylko zauważyć, że "tylko" 7 lokalnych polskich piw które wymieniłeś, to naprawdę mało. Naprawdę standard w przeciętnym warszawskim pubie to conajmniej 250
Nowy Świat 22/28, Pub Windigo
Collapse
X
-
Zwłaszcza się naucz liczyć:
1- Gab Stout - regionalne polskie
2- Ciechan Wyborny - regionalne polskie
3- Ciechan Miodowy - regionalne polskie
4- Ciechan Pszeniczny - regionalne polskie
5- Ciechan Stout - regionalne polskie
6- Perła Lubelska - regionalne polskie
7- Cornelius Weizen Bier - regionalne polskie
8- Plum Bier Namysłów- regionalne polskie
A poza tym nie ma takiego czegoś jak Baltis.
Comment
-
-
petrus33: niedługo trzeba będzie ze świecą szukać topiku, w którym nie napisałeś, że to o czym jest topik to lipa i Ty byś wolał pójść do Bierhalle i wypić tam piwo za 10 złotych.
Człowieku, ile razy to samo można pisać?
W Windygo byłem w październiku. Wszystkie browary były w tej samej cenie 9 złotych. Troszkę drogo. No, ale ludzi było pełno, więc ktoś się na takie ceny zgadza.
Piwek było koło dziesięciu. Panowie za barem kompetentni, znający się na rzeczy. Duży plus!
Natomiast minusem była toaleta bez możliwości zamknięcia się
Fajny lokal, ale nie wiem czy kiedyś tam wrócę. Znam miejsca w Warszawie gdzie w równie dobrej atmosferze mogę się napić równie dobrego piwka, a za mniejsze pieniążki.
Nie mniej jako ciekawostkę do przetestowania polecamwww.reddragon.pl <--- najlepsza internetowa gra w przeglądarce. Mi zabrała 5 lat życia. Polecam!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wrotka Wyświetlenie odpowiedzipetrus33: niedługo trzeba będzie ze świecą szukać topiku, w którym nie napisałeś, że to o czym jest topik to lipa i Ty byś wolał pójść do Bierhalle i wypić tam piwo za 10 złotych.
Człowieku, ile razy to samo można pisać?
Więcej pokory życzę i czytania ze zrozumieniem
Comment
-
-
Dobra, dobra. Trolluj gdzie indziej. A jak piszesz w temacie o Windygo to pisz o Windygo a nie o Bierhallewww.reddragon.pl <--- najlepsza internetowa gra w przeglądarce. Mi zabrała 5 lat życia. Polecam!
Comment
-
-
Proszę o spokój.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Dzięki za info o pojawieniu się Premium Lager z Piotrkowa!
Oczywiście musiałem wpaść stestować
Wczoraj degustowałem, świetne piwko
Unikat na naszym rynku, do tej pory próbowałem jedynie niefiltrowanego z Ambera, bardzo się ciesze ze Windigo wprowadza nowy gatunek do oferty
Comment
-
-
Dawno nie było aktualizacji, a więc uprzejmie donoszę o pojawieniu się w tymże pubiku ale'a z piotrkowa - Ale ale (9pln) i Wiśni w piwie (10pln).
Nie jestem fanem słodkości ale ta wiśnia jest całkiem całkiem.
poza tym wszystko co było to jest, conajmniej 10 różnorodnych pozycji
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Epson Wyświetlenie odpowiedziDawno nie było aktualizacji, a więc uprzejmie donoszę o pojawieniu się w tymże pubiku ale'a z piotrkowa - Ale ale (9pln) i Wiśni w piwie (10pln).
Nie jestem fanem słodkości ale ta wiśnia jest całkiem całkiem.
poza tym wszystko co było to jest, conajmniej 10 różnorodnych pozycji
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Epson Wyświetlenie odpowiedzi....osobiście wolę Lwówka Śląskiego, też za 8pln....
Comment
-
Comment