Śpieszę donieść, że pojawiło się nowe miejsce z dobrymi piwami w dobrej cenie. W lokalu tym można napić się pełnej palety butelkowych Oboloniów po 6 pln co, zważając na lokalizację, jest bardzo ciekawą propozycją. Szczegóły na:
Krucza 41/43, Babooshka
Collapse
X
-
Krucza 41/43, Babooshka
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwosz306 Wyświetlenie odpowiedzisie nie pojawilo tylko jest conajmniej od roku, i od roku cala gama obolonow tam byla. Problem taki, ze Babooshka jest czynna do 22.
Pozdrawiam,
Ed
Comment
-
-
To załóż dla niej temat i w nim się wypowiadaj.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Polecam kwas chlebowy prosto z beczki. Charakteryzuje się wyśmienitym zapachem razowego pieczywa przywołującym wspomnienie Reginy Red House. Gdyby tylko jeszcze odjąć mu trochę słodyczy wyszedłby rewelacyjny napitek. Cena 4,5 pln/0,25 l.
W trakcie mistrzostw Euro lokal czynny jest do ostatniego gwizdka.Last edited by docent; 2008-06-21, 12:45.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
To bardzo względne pojęcie - przystępna cena za to, żeby po wyjściu być nadal głodnym. Równie dobrze mogę pójść do najdroższej restauracji w mieście, zamówić szklankę wody i pochwalić się, że wcale nie jest tam tak drogo, bo czasem tam zaglądam.
Comment
-
-
A może Ty jesteś po prostu żarłokiembigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Nie wiem w czym macie problem. Ja tam chodzę na piwoPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziA może Ty jesteś po prostu żarłokiem
Comment
-
Comment