reklama ??
Foksal 19, Sketch [zamknięte]
Collapse
X
-
Tak po pierwsze - to macie z czego obniżać (ceny nawet po 30% obniżce robią wrażenie).
Tak po drugie - to na 99 % przypisujecie piwa licencyjne (DjuDju, Asahi, Kingfisher) do kraju licencjodawcy, a nie procucenta.
Tak po trzecie - to moglibyście sobie poczytać o dopuszczalnych formach reklamy na forum.Comment
-
Comment
-
Dziękujemy za informacje są naprawde cenne. A może rozwinie pan wontek jeżeli chodzi o sprawę pochodzienia piw. Podam e-maila i zapraszam do rozmowy adam.jankowski@sketch.pl
Jeżeli chodzi o sprawę reklamy to nie jest to reklama, lecz zaproszenie na spróbowanie piwa. Dlatego ukazała się informacja w miejscu gdzie możena się napić go napić. Pozdrawiam.Comment
-
Comment
-
Jeżeli chodzi o pochodzenie piwa to należy uważnie czytać kontretykiety.
I tak piwo Kingfisher Premium Lager Beer dostępne w Polsce jest produkowane w Wielkiej Brytanii ("Brewed and bottled under licence in the UK by: Shepherd Neame"), Asahi w Czechach (napis na dole kontry: "Product of Czech Republic") a DjuDju w Belgii ("In Belgien gebraut...").
Nie mogę oczywiście wykluczyć, że macie oryginały z Indii, Japonii czy Ghany, ale patrząc na całość asortymentu... wydaje mi się że nie.
Sprawdźcie te kontry.Comment
-
BELGIJSKIE SMAKI W SKETCH BISTRO
CHCESZ POZNAĆ BELGIJSKĄ KUCHNIĘ?
NAPIĆ SIĘ PIWA DELIRIUM TREMENS ?
ZAPRASZAMY NA
WIECZÓR BELGIJSKI
PIWO BELGIJSKIE 30% TANIEJ
SKETCH BISTRO WARSZAWA
UL. FOKSAL 19
11.02.2009 ( ŚRODA )
GODZ. 17:00
ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ WWW.SKETCH.PLComment
-
Powoli browar.biz robi się lożą szydercówA tak wogóle, po ostatniej wizycie okołogiełdowej stolica rzeczywiście nie zachęca do częstszych odwiedzin. Coś czuję, że taki wieczór belgijski trzeba będzie zrobic w Krakowie.
Comment
-
.....uważam natomiast, że właściciele tej knajpki chyba zbyt optymistycznie podeszli do całego przedsięwzięcia.....nikt mnie nie przekona, że 20-25zł za 0.33l piwa belgijskiego jest dobrą ceną. Gdyby to były jakieś rzadkie piwa, to taki poziom cen byłby usprawiedliwiony.
Właśnie przed minutą rozmawiałem z Tomaszem Chmielem(dobre nazwisko) na temat obniżki cen wszystkich piw, powiedział mi, że temat jest do przemyślenia, ale wielkiego entuzjazmu nie dało się w jego głosie wyczuć.
No cóż, stanie się to co zwykle się staje......rynek zweryfikuje ten poziom cen. Dla mnie knajpka ta ma małe szanse na przetrwanie, ale życzę jej dobrze.
pozdComment
-
W snobistycznych lokalach każda rzecz jest piekielnie droga a tego typu miejsca nie muszą być dla nas. Założę sie, że gdyby jakaś osoba kupiła pewną ilość piw belgijskich i na własną rękę chciała u siebie w domu zorganizować wieczór belgijski oczekując od gości 25 zł wejściowego to wiela chętnych by nie było. piwo w lokalu zawsze będzie droższe niż w sklepie a przy skromnej ilości osób marża zawsze wysoka.Comment
-
Happy hour już nie obowiązują więc jedyny powód by odwiedzić ten lokal przestał istnieć.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Sketch zrobił co do niego należało, a więc temat został przywrócony i przyłączony do już istniejącego na tym forum.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment