Foksal 19, Sketch [zamknięte]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • olie
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2011.06
    • 777

Nikt jeszcze nie napisał, że od 5 lipca Sketch jest jedynym miejscem w Warszawie gdzie można się napić wita z Browaru Artezan. Nie byłem tam, ale ciekaw jestem czy dalej jest dostępny i w jakiej cenie.

Comment

• coder
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.10
      • 1347

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedzi
      Nikt jeszcze nie napisał, że od 5 lipca Sketch jest jedynym miejscem w Warszawie gdzie można się napić wita z Browaru Artezan. Nie byłem tam, ale ciekaw jestem czy dalej jest dostępny i w jakiej cenie.
      Tak, będzie już dostępny na stałe, w cenie o ile się nie mylę 15 zł /0.5L.

Comment

• Mason
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼
        • 2010.02
        • 3280

Iście relewantna cena
        W łódzkiej Piwotece Narodowej browar.bizowi PU mają duże lane piwo w cenie małego, czyli wychodzi 7 złotych za 500 ml. Bilet na Polskibus w dwie strony to 40 złotych, do tego bilety na łódzką komunikację miejską to 2x2.40, czyli w sumie 44.80. Sześć witów i jesteśmy do przodu

Inne warszawskie lokale z lanym piwem nie chciały ugościć jeża? Butelki Zwrotne, 17:15, co tam jeszcze jest...
        JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• becik
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🍼🍼
          • 2002.07
          • 14999

Ostatni raz tu byłem w czasach gdy istniała jeszcze Soma. Zachęcony zdegustowaniem Artezana przeszedłem się, rozejrzałem, zdegustowałem, posiedziałem. Mimo potwornej ilości jak na nasze warunki piw butelkowych raczej tam prędko nie zajrzę (no chyba, że Artezan wrzuci tam jakąś nowość), ten klimat pedalsko-celebrycki nie pasuje mi.
          Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Mason
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼
            • 2010.02
            • 3280

A poza witem z Artezana co tam jeszcze mają z kija?
            JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• becik
              🍼🍼
              • 2002.07
              • 14999

z ciekawych tylko Czarnków
              Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Mason
                Major Piwnych Rewolucji
                🍼
                • 2010.02
                • 3280

Z zagranicznych też nic ciekawego? Pamiętam, że mieli tam ze trzy-cztery Belgi z beczki.
                JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• becik
                  🍼🍼
                  • 2002.07
                  • 14999

Zagranica mnie nie interesowała, wiem , że mieli tylko 3, w tym Paulanera pszenicznego.

Comment

• olie
                    • 2011.06
                    • 777

Zamknięte. Mam żałować, że tam nigdy nie byłem?

Comment

• Komar_Pafnucy
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2005.08
                      • 1114

Zamknięte. Mam żałować, że tam nigdy nie byłem?
                      W ramach pokuty idź do MITO.

A że od paru dni ostatecznie zamknięte, to inna sprawa.
                      Właściciel budynku nie przedłużył im umowy.
                      Podobno teraz będa tam biegać gołe panie, strip club znaczy się.
                      Last edited by Komar_Pafnucy; 2013-12-05, 12:56.

Multitap Crawl
                      Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
                      Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• olie
                        • 2011.06
                        • 777

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedzi
                        A że od paru dni ostatecznie zamknięte, to inna sprawa.
                        Właściciel budynku nie przedłużył im umowy.
                        To dopiero podły kapitalista. Sketch niewątpliwie pełnił ważną funkcję społeczną i kulturową! To właśnie jest efekt rządów PO!

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedzi
                        W ramach pokuty idź do MITO.
                        MITO obserwowałem przez szybę, ale w kluczowym momencie zabrakło mi odwagi

Comment

• Komar_Pafnucy
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2005.08
                          • 1114

To właśnie jest efekt rządów PO!
                          Nowy klub ze striptizem?
                          Last edited by Komar_Pafnucy; 2013-12-05, 13:54.

Multitap Crawl
                          Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
                          Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• ksieciuniu
                            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                            • 2013.11
                            • 157

Taka bieda Panie, że te panie nie mają co na siebie włożyć

Comment

• emes
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.08
                              • 4275

Może ktoś wyczuł atrakcyjną biznesowo niszę, dobre regionalne piwo i gołe panie

Comment

• Cooper
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                🍼🍼
                                • 2002.11
                                • 6056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
                                Na belgach mają 200% narzutu
                                to dla jakiś pokręconych burżujów...
                                Jak pokazał czas nawet Pokręceni Burżuje nie dali zarobić na czynsz
                                Kolejny (?) najemca widać będzie musiał podkręcić komerchę i jeszcze bardziej Pokręconych Burżujów obsługiwać będą panie topless. Ciekawe swoją drogą jakimi piwami i w jakich cenach będą chłodzone męskie emocje. Obawiam się że Des Flandres za 150 PLN może już nie wystarczyć.
                                Coś wyczuwam knajpę dla bogatego półświatka z zakurzonymi na biało niskimi, szklanymi stolikami
                                Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                                1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

Przetwarzanie...
                                X