Nikt jeszcze nie napisał, że od 5 lipca Sketch jest jedynym miejscem w Warszawie gdzie można się napić wita z Browaru Artezan. Nie byłem tam, ale ciekaw jestem czy dalej jest dostępny i w jakiej cenie.
Foksal 19, Sketch [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziNikt jeszcze nie napisał, że od 5 lipca Sketch jest jedynym miejscem w Warszawie gdzie można się napić wita z Browaru Artezan. Nie byłem tam, ale ciekaw jestem czy dalej jest dostępny i w jakiej cenie.
Comment
-
-
Iście relewantna cena
W łódzkiej Piwotece Narodowej browar.bizowi PU mają duże lane piwo w cenie małego, czyli wychodzi 7 złotych za 500 ml. Bilet na Polskibus w dwie strony to 40 złotych, do tego bilety na łódzką komunikację miejską to 2x2.40, czyli w sumie 44.80. Sześć witów i jesteśmy do przodu
Inne warszawskie lokale z lanym piwem nie chciały ugościć jeża? Butelki Zwrotne, 17:15, co tam jeszcze jest...JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Ostatni raz tu byłem w czasach gdy istniała jeszcze Soma. Zachęcony zdegustowaniem Artezana przeszedłem się, rozejrzałem, zdegustowałem, posiedziałem. Mimo potwornej ilości jak na nasze warunki piw butelkowych raczej tam prędko nie zajrzę (no chyba, że Artezan wrzuci tam jakąś nowość), ten klimat pedalsko-celebrycki nie pasuje mi.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
z ciekawych tylko CzarnkówGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Zagranica mnie nie interesowała, wiem , że mieli tylko 3, w tym Paulanera pszenicznego.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziZamknięte. Mam żałować, że tam nigdy nie byłem?
A że od paru dni ostatecznie zamknięte, to inna sprawa.
Właściciel budynku nie przedłużył im umowy.
Podobno teraz będa tam biegać gołe panie, strip club znaczy się.Last edited by Komar_Pafnucy; 2013-12-05, 12:56.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziA że od paru dni ostatecznie zamknięte, to inna sprawa.
Właściciel budynku nie przedłużył im umowy.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziW ramach pokuty idź do MITO.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziTo właśnie jest efekt rządów PO!Last edited by Komar_Pafnucy; 2013-12-05, 13:54.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNa belgach mają 200% narzutu
to dla jakiś pokręconych burżujów...
Kolejny (?) najemca widać będzie musiał podkręcić komerchę i jeszcze bardziej Pokręconych Burżujów obsługiwać będą panie topless. Ciekawe swoją drogą jakimi piwami i w jakich cenach będą chłodzone męskie emocje. Obawiam się że Des Flandres za 150 PLN może już nie wystarczyć.
Coś wyczuwam knajpę dla bogatego półświatka z zakurzonymi na biało niskimi, szklanymi stolikamiPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment