fajna knajpka w suterenie, wystrój z nawiązaniami rowerowo-kolarskimi, miła dziewczyna za barem i, co najważniejsze, wyborne, stout i miodowe z ciechanowa - wszystko z butelki. wyborne kosztuje szóstaka. minus: czynne do 22:00, przynajmniej w tygodniu.
Hoża 62, Melisa (d. Cykloza)
Collapse
X
-
Polecam to miejsce, dobry przegląd gatunkowy piw.
Napewno odwiedzę to miejsce ponownie z uwagi na Ciechany i luźny klimat
Jesli moge sie do czegokolwiek przyczepic to ze nie ma szklanek, a w przypadku pszeniczniaka lub miodowego az sie prosi pokręcic farfoclami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Epson Wyświetlenie odpowiedzi...nie ma szklanek...veni, emi, bibi
Comment
-
-
Mazowieckie w bombkach 0,33l za 5zł. Cała gama Ciechana za 8zł. Fajne miejsce, wszystkie piwa zimne, tylko, że w sali palącej strasznie najarane (nie widziałem nigdzie żadnej wentylacji). Mogliby salę palącą zrobić w pierwszej części gdzie jest okno i drzwi wejściowe...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Epson Wyświetlenie odpowiedziSłyszałem że Cykloza już nie istnieje.....???
Czy ktoś mógłby potwierdzić ?
Mieszkam dość daleko, nie chciałbym jechać przez pół miasta żeby pocałować klamkę.
A jeśli to prawda to wielka szkoda
Se zadzwoń, se sprawdż
Lenistwo co niektórych jest porażające !!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwosz306 Wyświetlenie odpowiedziw sali palącej strasznie najarane (nie widziałem nigdzie żadnej wentylacji). Mogliby salę palącą zrobić w pierwszej części gdzie jest okno i drzwi wejściowe...
A jakie piwa leją tam z beczki?
Comment
-
-
W oczekiwaniu na otwarcie Brasila zajrzałem do Cyklozy która już nie jest Cyklozą.
Obecnie lokal nazywa się Melisa.
Z kija było niefiltrowane Dawne po 7 zł (podawane w szkle z logiem browaru).
Poza tym butelkowe Konstanciny, Obolonie, Maccabee, Svyturysy i parę innych.
Lokal całkiem przyjemny. Będę tam zaglądał co jakiś czas.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
W lokalu Melisa obecnie lane z kija jest:
* Dawne w cenie 8zł za 0.5 l
* Svyturys Baltas za 10zł za 0.5 l
Bardzo przyjemna miejscówka i wygodna kanapaZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Info z Facebooka: zamiast Dawnego pojawiło się Brackie.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
Comment