miłe wnętrze, dwupoziomowe, z antresolą. na pewno miło posiedzieć. baltas i biłe po 9 złotych. moim zdaniem, znów lekka przesada, ale coś mi się widzi, że ja to jakiś narzekający jestem bardziej. chyba będę w domu siedział albo na brazylijską chodził...
Ząbkowska 6, W oparach absurdu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedziznów lekka przesada...Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Wystrój i klimat super. W piątkowy wieczór muza na żywo, bandżo, wiolonczela i trąbka - klimaty jazzowo-warszawskie. Świetna atmosfera, wszystkie stoliki zajęte. Z piw beczkowych Lech, butelkowe najprzeróżniejsze, widziane Ciechany i Obolon. Piłem wódkę więc nie wiem w jakiej cenie. Świetny pomysł z "palonym krupnikiem" - mało że pije się go na gorąco po wygaszeniu ognia z kieliszka, to potem obsługa tak przygotowuje zestaw, że słomką wdychasz opary palonej wódki....polecamOstatnia zmiana dokonana przez becik; 2011-02-20, 11:57.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment