Kiedy wpadamy z inspekcją?
Platynowa 11, Karczma
Collapse
X
-
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
-
-
Dziś mogłem tylko na jedno wpaść, jutro nie dam rady, więc proszę się postarać o zapewnienie odpowiedniego zbytu do środy. Potem mogę ponownie przejąć wartę.
Comment
-
-
Raport na gorąco: Bursztynowe jest Altbierem i już się kończy, ludzie piją ale Szef mówi, że to drogie piwo jest bo na Żoliborzu jest za 8,50
Ja lobbowałem za tym żeby było
Co będzie, zobaczymy-jutro już zapewne ostatkiKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziRaport na gorąco: Bursztynowe jest Altbierem i już się kończy, ludzie piją ale Szef mówi, że to drogie piwo jest bo na Żoliborzu jest za 8,50
Ja lobbowałem za tym żeby było
Co będzie, zobaczymy-jutro już zapewne ostatkiPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Piszę tu, potem sam siebie ten wpis usunę.
Docencie - wyczyść sobie skrzynkę PW
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziAle o co chodzi To nie może podnieść na 6 pln i traktować jako najbardziej ekskluzywno-niszowe piwo na kranie?
Pan jest sceptyczny co do wynalazków, zresztą Altbier leje się spod Tyskiego - ja ze swej strony przeprowadziłem rozmowę wraz ze stałymi (przynajmniej 10 lat) bywalcami, którym to piwo smakuje. Pozostaje trzymać kciuki, że się uda
PS. Altbier był z beczki "tradycyjnej" - napomknąłem Panu o opcjach a'la Zlot tj. beczki jednorazowe.
Temat rozwojowy.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Nie uczyniła. Jest i będzie Belfast. Inne inszości jeżeli będą się pojawiać to nieregularnie."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
1. Knajpa istnieje nieodmiennie.
2. Pojawiło się ogrzewanie w postaci piecyka typu "Koza".
3. Belfasta leją nieodmiennie (AD 2014 za szóstkę), jest też Brackie, Wyborne oraz cieszyński Porter z butelki.
Fajna alternatywa dla multitapów imho.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Oooo, Brackie?!
To zmieniam trajektorię powrotu do domu na odwrotną.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedzi1. Knajpa istnieje nieodmiennie.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
Comment