Oboźna 9, Gramofon (zamknięte)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rohozecky
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2008.11
    • 1839

Rezerwacja przy wyjściu na piwo do baru - przyczynek do nadwiślańskiej krainy absurdu. Może jeszcze przedpłatę trzeba przelać?
    ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Comment

• VanPurRz
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2008.09
      • 4229

Problemy z realizacja kuponu za który się przecież zapłaciło to chyba kwalifikuje się do oszustwa i prokuratora.
      "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Mason
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼
        • 2010.02
        • 3280

Pewnie przy rezerwacji nie byłoby problemów z kuponami. Jednakże kolega wchodząc ot tak z ulicy zrealizował już 5 kuponów i do ostatniego razu problemów nie było.
        JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• Mason
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼
          • 2010.02
          • 3280

Obecnie w ofercie (wszystko butelkowe):
          Ciechan - Wyborne, Miodowe
          Kormoran - Wiśnia w Piwie, Miodowe
          Namysłów - Plum Beer
          Sulimar - Corneliusy: Ale Ale, Weizen, Honig Weizen
          Svyturys - Baltas White
          Obołoń - Oksamytne, Bile i jeszcze jakieś
          JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• leweloff
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2010.06
            • 1

Dodatkowo piwo na miodzie gryczanym i dwusłodowe.

Odnośnie gruperów - nie miałam żadnych problemów z ich zrealizowaniem po wcześniejszej rezerwacji. Zresztą wyraźnie jest to napisane na kuponach.

Comment

• Mason
              Major Piwnych Rewolucji
              🍼
              • 2010.02
              • 3280

Jeśli chodzi o piwo beczkowe to nie ma i nie będzie. Niby czekają na Bartka, ale żadnej alternatywy dla niego nie przewidują.
              JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• rohozecky
                Major Piwnych Rewolucji
                🍼🍼
                • 2008.11
                • 1839

No,to kicha.Lokal można skreślić ze swojej listy. I tak zwykle bywa w Stolycy - fajny początek, potem jakaś zmiana i błyskawiczny upadek na łeb
                ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Comment

• Mason
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🍼
                  • 2010.02
                  • 3280

A najśmieszniejsze jest to, że według jakiegoś dziwnego rankingu zostali sklasyfikowani w pierwszej piątce pubów w Warszawie
                  JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• emes
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.08
                    • 4275

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi
                    A najśmieszniejsze jest to, że według jakiegoś dziwnego rankingu zostali sklasyfikowani w pierwszej piątce pubów w Warszawie
                    Zapewne zostali tak sklasyfikowani na podstawie tak samo "prawdziwych doniesień" jakie sam chciałeś tu przedstawić, tzn obraz problemów z realizowaniem kuponów w tym lokalu i braku telefonu.

Comment

• fuliano
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2010.07
                      • 1835

Na stanie tylko butelki: Kormorany, Ciechan Wyborny i Sulimary. Do tego w puszce Plum z Namysłowa i grapefruit pszeniczny, o i to jedyny przykład z niemiec co to niby kiedyś notorycznie się pojawiały
                      Last edited by fuliano; 2011-06-18, 19:22.

Comment

• Tapir
                        Kapitan Lagerowej Marynarki
                        • 2009.10
                        • 730

Czy ktoś posiada jakis numer telefonu do Gramofonu?
                        Próbowałem zrobić rezerwację drogą mailową ale nikt nie raczy odpisać z potwierdzeniem przez dłuższy czas a nie mam ochoty iść w ciemno
                        Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.

Comment

• Mason
                          Major Piwnych Rewolucji
                          🍼
                          • 2010.02
                          • 3280

Nie podają numeru telefonu, na fb ludzie ich o to prosili ale zostali olani
                          JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• fuliano
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2010.07
                            • 1835

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tapir Wyświetlenie odpowiedzi
                            Czy ktoś posiada jakis numer telefonu do Gramofonu?
                            Próbowałem zrobić rezerwację drogą mailową ale nikt nie raczy odpisać z potwierdzeniem przez dłuższy czas a nie mam ochoty iść w ciemno
                            mi potwierdzili na drugi dzień o 14, a właśnie na drugi dzień zarezerwowałem. Spokojnie można iść, bo np ja poszedłem w ciemno a potwierdzenie wieczorem odczytałem. W czasie mojej wizyty były zajęty od 2 do 4 stolików. A dodam, że akurat Verva wtedy była, więc to całkiem blisko i ludzi tam sporo się kręciło.

Comment

• Ahumba
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.05
                              • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedzi
                              mi potwierdzili na drugi dzień o 14,.
                              Też bez żadnych problemów dostałem odpowiedź pocztą elektroniczną.
                              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                              znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Tapir
                                Kapitan Lagerowej Marynarki
                                • 2009.10
                                • 730

Sprawa wygląda tak: na maile odpisują z ociąganiem się albo zaczynają pracę po 18...
                                Okazało się, że rezerwacji trzeba dokonywać minimum dzień wcześniej ale na jutro i na czwartek i tak nic nie ma.
                                Byłem na kręglach w Hulakuli więc zaszedłem "na krzywy ryj": jedna trzecia stolików wolna ale rezerwacji nie przyjęto, bez rezerwacji nie da się zrealizować kuponu (chyba się boją, że im piwa w lodówce zabraknie...). Jednym słowem rewelacja
                                Wychodzi na to, że raczej nie będę miał jak wykorzystać kuponu, mogę oddać w dobre ręce za piwo i hermelin w Baszcie
                                Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.

Comment

Przetwarzanie...
                                X