Rezerwacja przy wyjściu na piwo do baru - przyczynek do nadwiślańskiej krainy absurdu. Może jeszcze przedpłatę trzeba przelać?
Oboźna 9, Gramofon (zamknięte)
Collapse
X
-
Problemy z realizacja kuponu za który się przecież zapłaciło to chyba kwalifikuje się do oszustwa i prokuratora."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Obecnie w ofercie (wszystko butelkowe):
Ciechan - Wyborne, Miodowe
Kormoran - Wiśnia w Piwie, Miodowe
Namysłów - Plum Beer
Sulimar - Corneliusy: Ale Ale, Weizen, Honig Weizen
Svyturys - Baltas White
Obołoń - Oksamytne, Bile i jeszcze jakieśJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA najśmieszniejsze jest to, że według jakiegoś dziwnego rankingu zostali sklasyfikowani w pierwszej piątce pubów w Warszawie
Comment
-
-
-
Czy ktoś posiada jakis numer telefonu do Gramofonu?
Próbowałem zrobić rezerwację drogą mailową ale nikt nie raczy odpisać z potwierdzeniem przez dłuższy czas a nie mam ochoty iść w ciemnoNie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tapir Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś posiada jakis numer telefonu do Gramofonu?
Próbowałem zrobić rezerwację drogą mailową ale nikt nie raczy odpisać z potwierdzeniem przez dłuższy czas a nie mam ochoty iść w ciemno
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedzimi potwierdzili na drugi dzień o 14,.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Sprawa wygląda tak: na maile odpisują z ociąganiem się albo zaczynają pracę po 18...
Okazało się, że rezerwacji trzeba dokonywać minimum dzień wcześniej ale na jutro i na czwartek i tak nic nie ma.
Byłem na kręglach w Hulakuli więc zaszedłem "na krzywy ryj": jedna trzecia stolików wolna ale rezerwacji nie przyjęto, bez rezerwacji nie da się zrealizować kuponu (chyba się boją, że im piwa w lodówce zabraknie...). Jednym słowem rewelacja
Wychodzi na to, że raczej nie będę miał jak wykorzystać kuponu, mogę oddać w dobre ręce za piwo i hermelin w BaszcieNie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Comment
-
Comment