Ja barock bardzo lubię, za piwerko oczywiście i świetną obsługę (w końcu właścicielem jest dr. Yry ). bywamy tam dosyć często, w ostatnim czasie szczególnie w środy, ze względu na pokazy Bardzo złych filmów. Niestety filmów już nie puszczają, natomiast piwo nadal jest (;
Śniadeckich 17, Bar Rock
Collapse
X
-
To i ja się wypowiem za Regret - bywamy w tym lokalu od 3 lat i jakiś czas temu zmienił się na lepsze.
Z piw lanych jest Kasztelan Jasne Pełne i Bosman (6-7 zł). Na półce za barem stoi chyba dobry (w moim przekonaniu) wybór piw czeskich (na ogół jednak ich nie kupuję - wolę taniej w sklepie :P).
Piwa czeskie (i inne z półek) w cenach 10-12 zł, ale musiałbym to potwierdzić przy następnej wizycie.
Ponad półtora roku temu pojawił się nowy współwłaściciel, wystrój zmienił się lekko (choć układ mebli i pomieszczeń się nie zmienił). Szału dla miłośników piw nietypowych pewnie nie ma, ale idąc tam nie tego oczekuję. Jako że bywam tam od dość dawna to czuję się prawie jak u siebie. Lokal żyje i ma się dobrzeLast edited by Zbrestoslavski; 2013-05-30, 14:31.Comment
-
Od czasu swojego powstania to raczej zmienił się tylko i wyłącznie na gorsze. Kiedyś mieli dobre piwo a nie Bosmana.Last edited by Komar_Pafnucy; 2013-05-30, 14:38.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Też mi wybór - na dwóch nalewakach jedno i to samo piwo
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Kasztelan i Bosman z beczki, jakieś czeskie nie wiadomo co... Czyli co - jak na razie nie ma tem czego szukać?Comment
-
Przypominam tym, którzy pamiętają, że Rybitwa pod koniec swojej działalności nie była oazą piwną (Belfast i coraz mniej warszawskie Królewskie), a i tak był klimat...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
ja bym uważała.. ostatnio jak pochwaliłam klimat Barocka, to jakiś piwny patrol z zębami się rzucił, że to forum o piwie, a nie o klimacie oczywiście cała dyskusja została usunięta, no nic.
W każdym razie, mają całkiem fajny wybór piw czeskich, do tego cydr i inne alkohole dla wrażliwszych
Niedawno mieli jakiś tydzień piw raciborskich, czy coś w tym stylu.
No a z kija to tylko Kasztelan i Bosman.Comment
-
No taaaak, ale to forum o piwie, a nie o klimacie
Ale żeby było po bożemu, to można przyjąć, że Barrock to pub z fajnym klimatem, tylko z g..nianym piwem?Comment
-
-
miedzy innymi to, ale wydaje mi się, że w lodówce jest jeszcze coś poza tymi na zdjęciach
no w każdym razie zapraszam do sprawdzenia na własnej skórze.Last edited by Regret; 2013-06-04, 07:45.Comment
Comment