Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy
Wyświetlenie odpowiedzi
Śniadeckich 17, Bar Rock
Collapse
X
-
Last edited by jacer; 2009-06-04, 14:38.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, że manager tego lokalu sama nie zauważyła do tej pory ogromnej niszy na warszawskim rynku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziJak jest taki przebogaty wybór koncernówek to stawiam kule przeciwko orzechom, że lokal ma już podpisaną lojalkę i nie będzie czego tam szukać.
Comment
-
-
Zawsze jest lepiej się potem mile zaskoczyćSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Aktualna oferta z nalewaków to: Tyskie, Lech, Żywiec i Królewskie w cenach ok. 7-8 zł (ponoć spadek po poprzednim pubie jaki tam się znajdował). Poza tym w butalkach Lech Free i Dębowe Mocne.
Od przyszłego tygodnia w tym lokalu mają pojawić się piwa z Krajana i Konstancina. Co do Ciechana mają jakieś problemy z nim. Nie mogą się dogadać. Ciechan nie wywiązał się z umowy dostawy.
Istotnie są zainteresowani sugestiami klientów. Jest szansa, że gdyby było większe zainteresowanie to sprowadziliby np. Konstancin Niefiltrowane w beczce.
A zatem trzeba tam chodzić co jakiś czas. I siać piwną oświatę.Last edited by Pankracy; 2009-06-14, 17:59.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedzistawiam kule przeciwko orzechom, że lokal ma już podpisaną lojalkę i nie będzie czego tam szukać.Last edited by Pankracy; 2009-06-14, 18:06.
Comment
-
-
Hmm, jeżeli tak to fajnie by było jakby sprowadzili Konstancina. Ale z drugiej strony teraz i tak nie mam na co iść, jako, że jestem przeciwnikiem picia piw butelkowych w knajpach.
Najlepiej by było jakby kupili beczkę na próbę i zrobić pospolite ruszenieSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziNajlepiej by było jakby kupili beczkę na próbę i zrobić pospolite ruszenie
Okazuje się, że lokal ma do lipca jeszcze jakieś zobowiązania (po dawnym właścicielu) wobec dystrybutorów KP i GŻ. W związku z czym wcześniej piwa beczkowego z Obór raczej nie będzie.
Co do oferty. Pojawiły się piwa butelkowe z Konstanicina (Dawne, Mazowieckie, Konstancin Mocny, Warszawiak, Zdrojowe) i Krajana (Irlandzkie Mocne, Miodowe Ciemne). Ceny od 6 do 9 zł.
Na plus dla pubu. Konstancin podawany jest w firmowanym znakiem browaru szkle i z firmową podstawką ("wafelek" Zdrojowego NP - tekturowy, wyściełany od spodu warstwą korka).
Uwagi. Piwa Konstancina w wersji NP przechowywane są na zapleczu w lodówce. Przy zamówieniu trzeba się o nie zapytać, gdyż nie ma wszystkich piw na wystawie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziBył ktoś ostatnio w Bar Rocku?
Dawno mnie tam nie było, a ciekawi mnie czy pojawił się Konstancin z beczki.
Jest butelkowe Mazowieckie po 6 zł i Dawne po 8 zł. Było też Czarne Miodowe z Fortuny ale nie pamiętam ceny.Last edited by Komar_Pafnucy; 2009-09-17, 08:55.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziBył ktoś ostatnio w Bar Rocku?
Dawno mnie tam nie było, a ciekawi mnie czy pojawił się Konstancin z beczki.
Comment
-
-
Cena? Dawne czy Mazowieckie?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pt47 Wyświetlenie odpowiedziPojawiłŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Mazowieckie 6pln, a Dawne 8 pln.
Rozumiem, że mimo, iż jestem stażystą tegoż browaru to jako PU oraz świadomemu konsumentowi piwa wolno mi takie informacje umieścić bez posądzania o kryptoreklamę i uprzedniego kontaktu z Artem z prośbą o promesęSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
Comment