Obrońcy tego przybytku zachowują się z klasą i jeśli przybytku nie ma za co bronić, to go nie bronią.
Śniadeckich 17, Bar Rock
Collapse
X
-
Hmm jednak się odezwę. Byłem w tym lokalu conajmniej 15 razy i zawsze piwo było świeże i pyszne. Ostatnio na koncercie No Smoków wręcz rewelacyjne, tak więc nie wiem dlaczego niektórzy na siłę szukają problemów. Pewnie pracownicy innych lokali"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziHmm jednak się odezwę. Byłem w tym lokalu conajmniej 15 razy i zawsze piwo było świeże i pyszne. Ostatnio na koncercie No Smoków wręcz rewelacyjne, tak więc nie wiem dlaczego niektórzy na siłę szukają problemów. Pewnie pracownicy innych lokali
Raz tylko trafiłem tam na piwo gorszej jakości ale w moim odczuciu nie miało to nic wspólnego z jego świeżością.
Obiektywny nie jestem bo lokal należy do kategorii zaprzyjaźnionych.Ostatnia zmiana dokonana przez dkrasnodebski; 2010-05-21, 10:13.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedziznów kwaśne nuty w bukiecie dawnego. mazowszaka brak. do trzech razy sztuka. to był ten trzeci...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
rzeczone piwo kupił kolega, który przyszedł wcześniej. materiał badawczy pochodził z jego szklanki. tak że już nie fatygowałem się do baru i czym prędzej skierowaliśmy się na hożą i dalej w miasto. zresztą ja to taki bardziej nieśmiały jestemveni, emi, bibi
Comment
-
-
Aktualnie z beczki Kasztelan po 7 zł i Carlsberg po nie wiem ile ale kogo to obchodzi. Z butelki Czarny Dąb oraz Fortuny po 10 zł. Ponadto polecane przez barmana chemikalia pod nazwą Lubuskie Zielone.
Nie ma już po co tam chodzić a lokal w piątkowy wieczór i tak wypełniony. Niech to będzie przykład dla innych zamierzających podpisać umowę z koncernem - warto.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedzikilka smutnych refleksji po wczorajszej wizycie:
pojawiły się stoliki i krzesła Carlsberga, obsługa paraduje w zielonych wdziankach tegoż, na barze ręcznik barmański Carlsberg, zniknęły podstawki Konstancina, i o ile się nie mylę zamieniły się miejscami nalewaki w ten sposób, że narzuca się ten zielony...
obawiam się, że niedługo zaczną się "problemy z beczkami" z Konstancina, z serwisem itp. a w zamian pojawi się "niewiele gorszy" Kasztelan - wkońcu też na "K"
obym się mylił, bo polubiłem to miejsceKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika funky83 Wyświetlenie odpowiedziTo wynika z tego, że stało się to samo co z Metą na foksal... Komercha króluje w WawieOstatnia zmiana dokonana przez petrus33; 2010-10-26, 22:50.
Comment
-
-
Z nalewaków wciąż Kasztelan i Carlsberg za 7 zł.
Mimo to pod barem przykuwający wzrok duży zeszłoroczny plakat Konstancina "Morze piwa".
Barman zapytany o piwa z Obór był święcie przekonany że browar już upadł i nie istnieje
Jak na sobotni wieczór pustki, może ze dwa stoliki były zajęte. Plusem rockowy wystrój i muzyka (leciał Leningrad).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziNie tylko w Wawie kolego. Jakby ci dawali w łapę kilkadziesiąt lub kilkaset tysiaków za podpisanie lojalki z koncernem, to ciekawy jestem jakbyś się zachował Mój kolega na Wybrzeżu dostał taką propozycję od jednego gracza z wielkiej trójki. Nawet się nie pytałem go jak ta sprawa się potoczyła. Kolega ma się dobrze, bardzo dobrze. No cóż
Comment
-
Comment