Śniadeckich 17, Bar Rock

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Obrońcy tego przybytku zachowują się z klasą i jeśli przybytku nie ma za co bronić, to go nie bronią.

Comment

• VanPurRz
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2008.09
      • 4229

Hmm jednak się odezwę. Byłem w tym lokalu conajmniej 15 razy i zawsze piwo było świeże i pyszne. Ostatnio na koncercie No Smoków wręcz rewelacyjne, tak więc nie wiem dlaczego niektórzy na siłę szukają problemów. Pewnie pracownicy innych lokali
      "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• dkrasnodebski
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.05
        • 2316

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
        Hmm jednak się odezwę. Byłem w tym lokalu conajmniej 15 razy i zawsze piwo było świeże i pyszne. Ostatnio na koncercie No Smoków wręcz rewelacyjne, tak więc nie wiem dlaczego niektórzy na siłę szukają problemów. Pewnie pracownicy innych lokali
        Też byłem na tym koncercie i potwierdzam to co napisał VanPuRz.
        Raz tylko trafiłem tam na piwo gorszej jakości ale w moim odczuciu nie miało to nic wspólnego z jego świeżością.
        Obiektywny nie jestem bo lokal należy do kategorii zaprzyjaźnionych.
        Ostatnia zmiana dokonana przez dkrasnodebski; 2010-05-21, 10:13.
        Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• petrus33
          Gość
          • 2008.01
          • 888

Ja byłem w tym przybytku tylko 3 razy i za każdym razem piwo było doskonałe. Jednak negatywnych relacji jest sporo i to jest niepokojące. Takie rzeczy w ogóle nie powinny mieć miejsca !

Comment

• tfur
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼🍼
            • 2006.05
            • 1312

znów kwaśne nuty w bukiecie dawnego. mazowszaka brak. do trzech razy sztuka. to był ten trzeci...
            veni, emi, bibi

Comment

• docent
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2002.10
              • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzi
              znów kwaśne nuty w bukiecie dawnego. mazowszaka brak. do trzech razy sztuka. to był ten trzeci...
              Podziwiam Twoją determinację. A co obsługa na to? Nie odpuściłbym takiej okazji by dowiedzieć się z czego wynika taki stan rzeczy.
              Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
              Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
              Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
              Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• tfur
                Major Piwnych Rewolucji
                🍼🍼
                • 2006.05
                • 1312

rzeczone piwo kupił kolega, który przyszedł wcześniej. materiał badawczy pochodził z jego szklanki. tak że już nie fatygowałem się do baru i czym prędzej skierowaliśmy się na hożą i dalej w miasto. zresztą ja to taki bardziej nieśmiały jestem
                veni, emi, bibi

Comment

• Komar_Pafnucy
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2005.08
                  • 1114

Aktualnie z beczki Kasztelan po 7 zł i Carlsberg po nie wiem ile ale kogo to obchodzi. Z butelki Czarny Dąb oraz Fortuny po 10 zł. Ponadto polecane przez barmana chemikalia pod nazwą Lubuskie Zielone.

Nie ma już po co tam chodzić a lokal w piątkowy wieczór i tak wypełniony. Niech to będzie przykład dla innych zamierzających podpisać umowę z koncernem - warto.

Multitap Crawl
                  Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
                  Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• Piecia
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.02
                    • 3312

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedzi
                    kilka smutnych refleksji po wczorajszej wizycie:

pojawiły się stoliki i krzesła Carlsberga, obsługa paraduje w zielonych wdziankach tegoż, na barze ręcznik barmański Carlsberg, zniknęły podstawki Konstancina, i o ile się nie mylę zamieniły się miejscami nalewaki w ten sposób, że narzuca się ten zielony...

obawiam się, że niedługo zaczną się "problemy z beczkami" z Konstancina, z serwisem itp. a w zamian pojawi się "niewiele gorszy" Kasztelan - wkońcu też na "K"

obym się mylił, bo polubiłem to miejsce
                    a nie mówiłem? smutne, ale prawdziwe...
                    Koniec i bomba,
                    Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• dadek
                      Major Piwnych Rewolucji
                      🍺🍺
                      • 2005.09
                      • 4762

Też zajrzeliśmy tydzień temu w poniedziałek i... szybki odwrót. Lepiej już napić się Tysqella za 7,50 litr U Szwejka na pobliskim MDM. Szkoda, bo knajpka fajna była na posiadówkę z Konstancinem. Dobrze, że jest Czarna Koszula.

Comment

• rohozecky
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🍼🍼
                        • 2008.11
                        • 1841

Od momentu, w którym pojawił się Carlsberg, przyszłość lokalu była już czytelna...
                        ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Comment

• funky83
                          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                          • 2009.07
                          • 136

To wynika z tego, że stało się to samo co z Metą na foksal... Komercha króluje w Wawie

Comment

• petrus33
                            Gość
                            • 2008.01
                            • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika funky83 Wyświetlenie odpowiedzi
                            To wynika z tego, że stało się to samo co z Metą na foksal... Komercha króluje w Wawie
                            Nie tylko w Wawie kolego. Jakby ci dawali w łapę kilkadziesiąt lub kilkaset tysiaków za podpisanie lojalki z koncernem, to ciekawy jestem jakbyś się zachował Mój kolega na Wybrzeżu dostał taką propozycję od jednego gracza z wielkiej trójki. Nawet się nie pytałem go jak ta sprawa się potoczyła. Kolega ma się dobrze, bardzo dobrze. No cóż
                            Ostatnia zmiana dokonana przez petrus33; 2010-10-26, 22:50.

Comment

• kosher
                              Major Piwnych Rewolucji
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2005.04
                              • 2319

Z nalewaków wciąż Kasztelan i Carlsberg za 7 zł.
                              Mimo to pod barem przykuwający wzrok duży zeszłoroczny plakat Konstancina "Morze piwa".
                              Barman zapytany o piwa z Obór był święcie przekonany że browar już upadł i nie istnieje
                              Jak na sobotni wieczór pustki, może ze dwa stoliki były zajęte. Plusem rockowy wystrój i muzyka (leciał Leningrad).

Comment

• Piwosz306
                                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                                • 2007.10
                                • 214

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedzi
                                Nie tylko w Wawie kolego. Jakby ci dawali w łapę kilkadziesiąt lub kilkaset tysiaków za podpisanie lojalki z koncernem, to ciekawy jestem jakbyś się zachował Mój kolega na Wybrzeżu dostał taką propozycję od jednego gracza z wielkiej trójki. Nawet się nie pytałem go jak ta sprawa się potoczyła. Kolega ma się dobrze, bardzo dobrze. No cóż
                                Kilkadziesiąt lub kilkaset tysiaków? Tzn ile? 70 000 zł? A może 500 000 zł? Chyba żeś coś dziwnego palił jak to pisałeś. Przy tego typu lokalach taka suma na pewno nie przekracza 5 000 zł, jeśli w ogóle jest kwestia jakiejś sumy. Dostają pewnie kilka gratisowych beczek i sporo reklamowych gadżetów, ew. jakieś meble - stoliki, krzesła.

Comment

Przetwarzanie...
                                X